2777
2789
عنوان

همچین خانومی خوشبخت هست یا نیست

313 بازدید | 17 پست

شوهر فوق العاده با محبته تو جمع هیچ وقت اسم زنش تنها صدا نمیزنه مثلا میگ رهاخانوم رها قشنگم رهاجانم اینا

بعد همیشه تو جمع انقد غرق محبتش میکنه همه ماتشن

مناسبتا و ..کادو میخرا بیخود کادو میخره

بااینکه خونه طبقه بالای پدرش داشته ب اصرار خودشون اومدن محله ی دیگ مستاجرن و گفتن ک من نمیخوام پدرمادرم و خانومم تو کار هم دخالت کنن

وضعیت مالیش خیلی اوکی نیست ولی متوسطه

بیشتر وقتا پسافرتن حتی ی مسافرت کم هزینه ولی میرن

از روز اول عروسیشون همش ب دنبال رشد خانومش بوده 

انواع کلاسها کلاس زبان .موسیقی . تزریقات .خیاطی .همه چیز خانومشو فرستاده ک خانومه چیزی بلد باشه و میگ من میفرستم تا تو ی جمع خانومم حرفی برا گفتن داشته باشه از هنرهاش

قیافش متوسط رو به بالاس

بسیار خانواده دوسته هم خانواده جدید هم قدیمی

مهمون دوست داره

خسیس نیست

پول میده هروقت خواستم و نمیپرسه ک چیکار کردی حتی

حالا ایراداش 

بخاطر شرایط شغلیش یکم جاهایی ک دعوت میکنن کند میاد یعنی مثلا از ۵جا شاید ۳جاشو بیاد ک اذیت کنددسن

عصبی بشه خیلی بد عصبی میشه ولی در نیم ساعت اروم میشه و حتما عذرخواهی میکنه

با رفت و آمد با فامیلام اصلا مشکلی نداره خودم برم

ولی با دوستام مشکل داره 

حتی در حد ی زنگ ساده نمیزاره بزنم قبلا اینطور نبود تازگیا اینطور شده منم بسیار وابسته ی دوستام بودم و ازاین بابت اذیتم البته با دوستای همکلاسیم مشکل نداره فقط بااون اکیپ دوستم نمیزاره

بخاطر ضربه ای ک ازخونوادش خورده یکم دیر باوره یچیزیو میپرسه چندبار میپرسه تا خیالش راحت بشه و بیشتر ازاین بابت خیلی اذیتم خیلی انگار عدم اعتمادشه هرسریم میگ اینطور نییت

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

و ایراد بعدیش اینه ک مبلغ ماهیانه نمیده بهم و بسیار مخالفه ک ماهیانه ی مبلغیو ب خانوم بدی کارت خودشو میده یا ی کارت ک ب اسم تودشه ولی تو خونس هرجا برم میگ ااونو بردار پولی. واس خودم بشه نمیده هرچقدم حرف زدم قبول نمیکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه خانم بدبختی

نگفتم بدبخت یا چیز گفتم نظرتون راجع ب زندگیشون چیه خانمه ینی واقعا این ایراداشو نبینه در صدد حلشون تلاش نکنه

خب نظر خانم مهم مثلا شوهر من از از لحاظ عالیه و اطرافیان من را خوشبخت میدونن ولی من تو زندگی به چیزی ...

من فقط بابت دوستام و ‌اینکه مبلغ ماهیانه نمیده بهم یکم ناراحتم هرچقدم حرف زدم اصلا براش مهم نیست

نگفتم بدبخت یا چیز گفتم نظرتون راجع ب زندگیشون چیه خانمه ینی واقعا این ایراداشو نبینه در صدد حلشون ت ...

عزیزم اینجا زندگیتو نگو

به هیشکی نگو

چشت میزنن

بله تلاش کن حل شه ایرادا

البته با زبون نرم 

با رفتار خوب

نه دعوا و جنگ

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
خیلیم خوبه این ایرادهایی هم که گرفتی از نظر من پیش پا افتادست به خاطر چند تا دوست نکته بعدی خوبیاش ر ...

بله متاسفانه ب چشم خوردن اعتقاد دارم و ب چشم دیدم

به نظرم بدبختی یا خوشبختی به طرز فکر و خواسته خود اون خانوم بستگی داره هرکسی با یه چیز متفاوت خوشحال میشه

سوال ابن خانم می تونه این باشه چطوری زندگیم رو بهبود ببخشم و مسائلم رو حل کنم.

الان مسئله ای که ذهن خانم رو به خودش مشغول کرده چیه

عزیزم اینجا زندگیتو نگوبه هیشکی نگوچشت میزننبله تلاش کن حل شه ایراداالبته با زبون نرم با رفتار خوبنه ...

نمیشه بخدا دوساله دارم باهاش حرف میزنم میگ هرچی بخوای اوکیه بجز اونا 

نمیشه بخدا دوساله دارم باهاش حرف میزنم میگ هرچی بخوای اوکیه بجز اونا

دوست خوب هم شره

عزیزم بچسب ب شوهر و زندگیت

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!