2777
2789
عنوان

شوهرم بخاطر نذری قهر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3612 بازدید | 124 پست
دیروز شبکه شش گفت میخوادبزنه ازکانال تلگرام خوندم میخوادعاشوراتاسوعابزنه لعنت بهشون

الان تاپیک استارتر بنده خدا میترکه

ادامه ندین دیگه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چه سوالیه ؟بنده خداهیچ اعتراضی نکرده

اون اعتراضی نکرده شما باید بدونی که نباید بپرسی چون گزارش میزنن و تاپیک میترکه به علت کامنتی که به مسائل جنگ پرداخته

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

چه دوستای مفت خوری ام داره چه خبره 8تا همونا خودشون نذری بدن شاید دو پرس بهتون بدن تو نذری دادن باید دلت صاف باشه وگرنه ظاهراً بخوای خودتو نشون بدی فقط پولتو از دست دادی وخدام ازت راضی نیس

چه جور نذری دادنه مردم مگه شما نذری ندین از گشنگی میمیرن ؟ واقعا که شان محرم و پایین میارین

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

کاش بعضی ادما بدونن نذری دادنی که با نارضایتیه پیش خدام ارزشی نداره.اصلا کاش این رسم نذری جم میشد .ن ...

حققق واقعا یکی مثل شوهر من تماااما نذریاش و میده به ادمایی که غذای روزانشون گوشت و مرغه پولدارا 

هرچی میگم ابن نذری نیست گوش نمیکنه

این دیگه نذر نیس

هیات ها همشون باند بازی هستن،مافیای هیات😏دیدم که میگم

حالا اون همه ندار میاد دم در هیات میگن غذا تموم شد نداریم یا مثلا از یه جا به بعد در را میبندن که زیاد شلوغ نشه و دلیلشم به گفته خودشون اینه غذا کمه نمیرسه بهشون درصورتیکه نفری۱۰-۲۰تا سردسته ی هیات و مداح و.....میبرن خونشون،بانی هایی که کمک میکنن هم میگن بدید به مردم اما کیه که رعایت کنه