2777
2789
عنوان

شوهرم بخاطر نذری قهر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3612 بازدید | 124 پست

سوالی که پیش میاد اینه که این چه جوری نذریه که فقط به فامیل داده شده؟ طبیعتا نذری مگه نباید برای عموم مردم باشه؟

8 تا 8 تا هر طرف دارن میگیرن خب این چه نذریه؟

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش بعضی ادما بدونن نذری دادنی که با نارضایتیه پیش خدام ارزشی نداره.اصلا کاش این رسم نذری جم میشد .ن ...

دقیقا چی دلمون خوشه نذری میدیم

اصلا قصد و غرضی رو استارتر ندارم بنده خدارو ک نمیشناسم

خودمم دیروز ب همسرم میگفتم پارسال نذری دادیم من اصلا ب دلم نبود 

امسال همون مبلغو ب چندتا خانواده نیازمند کمک کن مواد اولیه بده

یا بین بچه های کار پخش میکنم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

کاش کلا به بی بضاعت ها میدادین

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

خوش به حالتون تواین اوضاع نگرانیتون تعداد قورمه سبزی فامیله ول کن توروخدا فعلا بحث و دعوا نکنین قدر ...

هرکسی اینجا میاد ناراحتیش و بیان میکنه انتظار راهکار و دلداری داره شما واجب نیست همه تاپیکا رو جواب بدی مورد علاقت نیست میتونی بری بیرون

درخواست قبول می‌کنی لطفا

همینجا بپرس گلم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

منم گفتم دایی های زن داداش تو به من چه میگه به داداش بزرگم غذا ندادم منم گفتم میخواستی به دوستات غذا ...

اسی من ب بقیه کارندارم ولی خیلی غیرتی ام رفتیم مسافرت شوهرم سوهان براهمه همکاراش خرید براخانواده من بزور خرید منتم گذاشت منم همه رو انداختم جلوش. گفتم خانواده ام انقد نخورده نیستن بخاطر سوهان منت بذاری. توهم بیخیال باش. 

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.