2777
2789
عنوان

شوهرم بخاطر نذری قهر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3579 بازدید | 124 پست

کاش بعضی ادما بدونن نذری دادنی که با نارضایتیه پیش خدام ارزشی نداره.اصلا کاش این رسم نذری جم میشد .نذری که بدیم دوست و فامیل چه فایده داره.بجاش پولشو مواد غذایی بخرین در چنتا خونه که واقعا نیازمندن پخش کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چ نذری ک خودتون و فامیلا ۸ تا ۸ تا میخورین .بنظرم ببرین مناطق خاص خیلی ثوابش بیشتره این بحثام پیش نمیاد

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

به نظر نذری ها را نبر. بذار بمونه برا خودش. اینکه نذر نیست. مبخواید نذر بدید به فقیر فقرا بدید. به فامیلا خودتون غذا میدید اسمش را میذارید نذر. این بیشتر شبیه این میمونه فامیلاتونا مهمون کرده باشید. و یکم به نظرم جنبه خود نمایی داره تو فامیل.

اما تو هم حساس نباش بچسب به زندگیت 

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

کاش بعضی ادما بدونن نذری دادنی که با نارضایتیه پیش خدام ارزشی نداره.اصلا کاش این رسم نذری جم میشد .ن ...

من خودم این مدل نذری ها قبول ندارم. نذری دوس دارم فقط به فقرا بدم و چندتا همسایه که بوی غذا رو گرفتن

پرس غذا

خوب چه کاریه یکی از سیری بمیره یکی از گرسنگی، جوری تقسیم بشه به همه برسه دیگه

تو هر سنی که هستید، حواستون باشه اواخرتون نخوره به اوایل دیگران. یه چیزایی برای اون بنده خدا ها تازگی داره که شما خیلی وقت پیش بوسیدید گذاشتید کنار