2777
2789
عنوان

قرص برای مرگ بچم تو دستامه 😓🥺

2626 بازدید | 93 پست

قرص برای سقط 

۹ هفته است 

دکتر گفت قلبش تشکیل شده 

یعنی زنده است درسته 😭😭😭

ساعت ها دارم به قرص نگاه میکنم 

دیشب مامانم خواب دیده که یه نی نی کوچولو بهش گفته مامان بزرگ به مامانم بگو مواظبم باشه منو اذیت نکنه 😭😭😭

چیکار کنم وقتی شوهرم نمی‌خواد 

با پیشگیری باردار شدم 

وضعیت مالی بدی داریم 

خیلی سخته خیلی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم تو شرایط مشابه شما بودم، دوقلو داشتم و چون شیر میدادم پیشگیری نکردم مجدد باردار شدم …

دنبال کورتاژ بودم انقدر اتفاقای عجیب غریبی افتاد که منصرف شدم 

الان خوشحالم نگهش داشتم. مهم شوهرته ببین میتونی باشه تکیه کنی 

بزار بمونه اصلا سقطش نکن بخدا حرامه اون ازتو میخاد نگهش داری

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱

نکن اینکارو....چند تا بچه داری؟

به شوهرت بگو من ننیتونم قتل انجام بدم

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

منم تو شرایط مشابه شما بودم، دوقلو داشتم و چون شیر میدادم پیشگیری نکردم مجدد باردار شدم …دنبال کورتا ...

اون نمی‌خوادش💔😭😭

بهش گفتم وقتی سقط کردم دیگه منو هم نمی‌بینی 

منم میمیرم باهاش 

منم تو شرایط مشابه شما بودم، دوقلو داشتم و چون شیر میدادم پیشگیری نکردم مجدد باردار شدم …دنبال کورتا ...

دقیقا. من نشنیدم کسی بگه بچمو نگه داشتم و حالا پشیمونم. همه راضی ان. ولی برعکسش دم گوش خودم اتفاق افتاده ک طرف بعد ۱۰-۱۵ سال عذاب وجدان و حس گناه ولش نکرده 

بزار بمونه اصلا سقطش نکن بخدا حرامه اون ازتو میخاد نگهش داری

وقتی پدرش نخواد چیکار کنه؟پول نداره خرجی نده ؟؟ 

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه