2777
2789
عنوان

امشب تو مسجد دعوا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1534 بازدید | 99 پست
چقد اوضاع حجاب زنای مسجد خیط بوده که تو بلندگو اعلام کردن نهی منکر نکنید..😐😑حاجی خود امام حسین بخا ...

خوب لاکه مشکل چیه؟؟ چرا فک میکنید لاک زدن عیبه مانتو کوتاه لباساش کلا قرمز بود یه چیز دیگه لاک یا رژ 

من خودم شده آرایش دارم یا لاک همون قرمز از قصدم نه دارم میرم چیه مگه قلبکه باید باشه نه ظاهر تازه شده نذری ام پختم بدم 

یادمه بچه بودم میرفتیم برا نماز ماه رمضونا ربطی به حجاب نداره ولی یکی از همین خشک مذهبی‌ا بداخلاق گن ...

وای عزیزدلم الهی🥲

خدا لعنتشون کنه

و نور بر تاریکی پیروز است...💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب لاکه مشکل چیه؟؟ چرا فک میکنید لاک زدن عیبه مانتو کوتاه لباساش کلا قرمز بود یه چیز دیگه لاک یا رژ ...

چه قلب مهربونی دارید شما

ولی متاسفانه بعضیا اینو نمیبینن و فقط گیر ظاهرن

دقیقا حرفاتون رو قبول دارم. حتی من سرچ کردم نوشته شده بود که نباید تو فضای عمومی و شلوغ امر به معروف ...

بله کاملا درسته 

متاسفانه نیروی جوان که مسجدی باشه و اهلش دیگه کم شده و مقصر ما مذهبی نماهایی هستیم که تلاشی نمیکنیم اینجور اماکن کمرنگ نشه تو چشم نوجون هامون! 

ی مشت مادر بزرگ تو مساجد نشستن و مدیریت رو دست گرفتن خب حق دارن تو اون سن اعصاب درست حسابی ندارن چهار تا بچه بدو بدو کنن میخوان اعصاب خوردی هم کنن بعد اون بچه ها اینجور اماکن تو چشمشون خراب میشه ...چه میشه کرد فقط بنظرم نباید ب دل بگیریم و بسپاریم به خدا و امام حسین اگر واقعا عشقشون تو دلمون هست و با شیوه درست برخورد کنیم 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

بله کاملا درسته متاسفانه نیروی جوان که مسجدی باشه و اهلش دیگه کم شده و مقصر ما مذهبی نماهایی هستیم ک ...

چه خانم فهمیده و با درکی هستید شما.

واقعا همینه. چندتا جوان هم که میان مسحد با این رفتارهای تند پشیمونشون میکنن

چه قلب مهربونی دارید شماولی متاسفانه بعضیا اینو نمیبینن و فقط گیر ظاهرن

عزیزی 😘😘 

دقیقا فقط قضاوت با ظاهر طرف بخدا چقدر دیدم طرف مانتو کوتاه انواع عمل داره یا کاشت داره ولی چقدر دست به خیره چه درمورد آدما چه حیونا  

مانتو کوتاه چیه بلوز وشلوار ولی انقد کمک میکنن از دستشون بربیاد انسانیت مهمه 

خوب لاکه مشکل چیه؟؟ چرا فک میکنید لاک زدن عیبه مانتو کوتاه لباساش کلا قرمز بود یه چیز دیگه لاک یا رژ ...

عزیزم بخدا من نمیخوام از رو منظور بد بگم ولی افرادی که معتقد ترن و مرجع تقلید دارن ذاتا باید تو احکام از اون افراد بزرگ پیروی کنن و مکانی مثل مسجد واقعا مقدس و پاک هستش ما وظیفه امون هستش که تا میتونیم قوانین هر مکان رو رعایت کنیم شما میتونی لاک داشته باشی میتونی کاشت داشته باشی ولی حداقل وقتی وارد مسجد میشی باید قوانین اونجا رو اطاعت کنی نه فقط واسه مسجد کلیسا هم همینجوره قوانین خودشو داره ...فعلا مراجع تقلید نظرشون بر این هستش کسی که کاشت داره غسل نداره و نمازش هم قبول نیست بنا بر احتیاط هم که شده ما باید برای عبادت پروردگارمون بهترین تصمیم رو رعایت کنیم وگرنه اگر به دل بود خیلی چیزا الان تو دین دلی بود! 

خلاصه که فقط حرفم اینه حرمت جایی که میریم رو نگهه داریم مثل اینکه تو مراسم عزا کسی سفید نمیپوشه یجور تضاد اخلاقی و رفتاری در دین ما هستش 😊💖

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

شاید به اونا هم گفته

اگه حرف زدنش خوب بود ک خانوادش گوش میدادن نه بیاد به مردم جامعه گیر بده یکبار خانوادگی ریختن سرش بزننش بزور فرار کرد آدم اینقدر تند حرف بزنه ک این بلا سرش بیاد کسی ک میخواد ثواب کنه باید بلد باشه طوری حرف بزنه ک هم ادب توش باشه هم مخاطب ساکت و شرمنده از کارش بشه 

خب وقتی خواهرزاده های خودش به حرفش گوش ندادن دیگه چه انتظاری از بقیه مردم هست؟

وظیفه ی مسلمون اینه که به گناه علنی تذکر بده(با احترام و محبت)  دیگه نتیجه دست خداست نه ما

در جامعه ای که امر به معروف و نهی از منکر ترک بشه فساد و بی برکتی زیاد میشه و دعاها اجابت نمیشه 

مثل نماز واجبه به همه ی مسلمونا( با محبت و احترام)  منتهی نمیدونم چرا اینهمه بی توجهی شده بهش که الان اینقدر بعید میدونیم این کار رو 

چطور میخایم به خدا جواب بدیم که گناه دیدیم و سکوت کردیم؟؟!