2777
2789
عنوان

امشب تو مسجد دعوا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1534 بازدید | 99 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقد اوضاع حجاب زنای مسجد خیط بوده که تو بلندگو اعلام کردن نهی منکر نکنید..😐😑

حاجی خود امام حسین بخاطر امر به معروف و نهی از منکر شهید شد.. درک نمیکنم

قدیما میگفتن شراب خوار ها موقع محرم احترام میذاشتن به امام حسین نمی‌خوردن و اینا.. حالا الان واقعا احترام مجلس امام حسین نگه نمیدارن با وضعی که خودت گفتی میان مسجد و هیئت

قطعا خیلی هاشون دلشون واقعا با امام هست ولی با یه تذکر کوچیک اوکی میشن میان تو راه. ولی بعضی هاشون از عمد بی احترامی میکنن با لاک قرمز میان روضه، خب آدم قلبش میشکنه دیگه اینا رو میبینه. 

بالاخره باید چیکار کرد؟!

بعضیام فقط بلدن دین اماما رو از چشم کسی که دلش شکسته بندازن بگو آخه بیشعور مگه طرف میخوابونن تو گور تو یا تو کی باشی بخای به کسی بگی چی درسته چی غلط 

به امید یه شادیه از ته دل

منم متوجه شدم مسجد محله مامانم اینا به یه کاشت ناخن‌ی گیر دادن بحث جدی اینقدر متنفر شدم پامم نذاشتم دلمم شکست یک من بار اول لاک ژل میزنم دو مگه قبلا غسل یا هرکاری میکردم ن پس فرقی نداره توهم اون موقع بی خبر بودی الان خبر دار بعدم من اومدم خونه خدا مجلس امام حسین اگه میخواستن من نیام هرکاری میکردن ک من نیام 

چقد اوضاع حجاب زنای مسجد خیط بوده که تو بلندگو اعلام کردن نهی منکر نکنید..😐😑حاجی خود امام حسین بخا ...

من کلا اعتقادم اینکه هرکس سرش تو کار خودش باشه عزیزم. ولی اگر شما به امر به معروف و نهی از منکر اعتقاد دارید و بنظرتون یه وظیفه دینیه یک بار انجام بدید گلم. وقتی میبینید باعث دعوا میشه و کسی گوش نمیده نباید تکرار کنید دیگه

و نور بر تاریکی پیروز است...💫

منم متوجه شدم مسجد محله مامانم اینا به یه کاشت ناخن‌ی گیر دادن بحث جدی اینقدر متنفر شدم پامم نذاشتم ...

بعضیا اینارو درک نمیکنن. فکر میکنن فقط خودشون اجازه دارن وارد مجلس امام حسین بشن

من کلا اعتقادم اینکه هرکس سرش تو کار خودش باشه عزیزم. ولی اگر شما به امر به معروف و نهی از منکر اعتق ...

من میگم هر کس این اعتقاد رو داره، پس امام حسین رو باور داره

جدا از هم نیستن.

ولی جمله آخرتو قبول دارم

امر به معروف خیلی کار قشنگیه ولی باید در شرایط مناسب و مکان درست و از همه مهمتر با لحنی باشه که مخاطب لذت ببره!  

متاسفانه اینجور افراد میخوان ثواب کنن بیشتر خراب میکنن هم باعث دوری مخاطب از اینجور مراسمات دینی میشن!  

واقعا کار اون دوتا خانم تو زمان درستی نبوده!  

امیدوارم که خانم های بدحجاب هم بخاطر چندتا تلنگر و ... از امام حسینشون دور نشن البته کسی که امام حسینی باشه ذاتا با اینجور بادا نمیلرزه 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

بعضیا اینارو درک نمیکنن. فکر میکنن فقط خودشون اجازه دارن وارد مجلس امام حسین بشن

من متنفر شدم وقتی شنیدم باعث شدن یکی ک اون مجلس و امام حسین رو دوست داره زده کنن 

من قبول دارم آدمهایی وجود داره ک شیرین زبونن میتونن با احترام حرف بزنن ولی دعوا بد حرف زدن درست نیس یا مثلا طرف بچش و عروسش اروپایی تمامه خودش فاطی کماندو شده میره گیر به همه تو شهر میده تازه یکیش بچش آلمان و زن المانی گرفته ☹️

امر به معروف خیلی کار قشنگیه ولی باید در شرایط مناسب و مکان درست و از همه مهمتر با لحنی باشه که مخاط ...

دقیقا حرفاتون رو قبول دارم. حتی من سرچ کردم نوشته شده بود که نباید تو فضای عمومی و شلوغ امر به معروف کرد و اگر احتمال میدید که کارتون باعث ایجاد درگیری میشه بهتره که انجامش ندید

یادمه بچه بودم میرفتیم برا نماز ماه رمضونا ربطی به حجاب نداره ولی یکی از همین خشک مذهبی‌ا بداخلاق گند گیر داد بهم بزار بگم چرا 

من یه پام یذره انحراف داره باعث میشه پام صاف نشه کنار هم وایسته اون نکبت پشت من بود بعد نماز اول برگشت پیش کلی آدم صدام زد برگشتم گفت پاهات این شکلی میزاری قبول نیست گناه فلانه کلی توضیح من از خجالت آب شدم بچه بودم ۱۲یا۱۰اینا همه ام نگا میکردن چی میگه بلند بلند برا نماز بعدی چادرمو انقد کشیدم پایین تا نبینه باز بگه دیگه نرفتممم ازترس این مسائل 

من متنفر شدم وقتی شنیدم باعث شدن یکی ک اون مجلس و امام حسین رو دوست داره زده کنن من قبول دارم آدمهای ...

وایی دقیقا حرف منم همینه. یکی از اون خانم ها دختر خواهرهای خودش واقعاااا بی حجابن جای اینکه اونارو نصیحت کنه اومده بود سراغ مردم. تو اگه میخوای کاری کنی اول از اطرافیان خودت شروع کن