درسته
اما خب به گردنمون می مونه دیگه
من خودم تا بیست سالگی حجاب خوبی نداشتم متاسفانه، اصلا نمیدونستم مهمه یا واجبه، تو خانواده نگفته بودن تو درس و... هم خودم توجهی نکرده بودم
یبار رفتیم جمکران، منم رژ صورتی و ریمل ملایمی زده بودم اما قشنگ مشخص بود و موهامم یکم بیرون، یه دختر خانم هم سن و سال خودم جلو در بهم با لبخند گفت خوشگلم میشه پاک کنی و حجابتو رعایت کنی به احترام مسجد؟ هیچی نگفتم پاک کردم اما انقدرررر دلم شکسته بود از حرفش حس میکردم خرد شدم ازون دختره بدم میومد اما خب میدونستمم که حرف بدی نزده توهینی بهم نکرده، تو مسجد جمکران انقدر گریه کردم انگار که چی شده 🤣
اما بعد اون فکرم مشغول شد مگه چی میشه آدم با رژ و ارایش بره مسجد، مگه چی میشه یه ذره مو بیرون باشه مگه گناهه، همین سوالا باعث شد برم راجبش بپرسم و بخونم تازه فهمیده بودم حجاب واجبه
کمتر ارایش میکردم
یه روز روی دیوار یه نماز خونه دیدم نوشته بودن حجاب گناه شخصی نیست و حق الناسه، همین یه جمله شد تلنگر برام حجاب نداشتم اما همش عذاب وجدان داشتم
بعد کلی انکار و پرس و جو دیدم خب من مسلمونم بخوام نخوامم اون دنیا باید جواب پس بدم، نماز و روزه واجبه شخصیه ممکنه خدا بگذره از حق خودش
اما گناهایی مثل حجاب حق الناس میاد دنبالش اگه یکی بخاطر بی حجابی من به هرررردلیلی حتی سر سوزن آسیب ببینه باید اونو راضی کنم خب حق الناس سخته