2777
2789
عنوان

امشب تو مسجد دعوا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1534 بازدید | 99 پست
منم متوجه شدم مسجد محله مامانم اینا به یه کاشت ناخن‌ی گیر دادن بحث جدی اینقدر متنفر شدم پامم نذاشتم ...

عزیز خود اما حسین گفتن من برای امر به معروف و اصلاح امتم قیام کردم!!! 

تذکر به گناه علنی هر گناهی که باشه وظیفه همه ماست با احترام و محبت

شاید دعوتت کردن که یکی تو مسیرت حرف خدا رو بهت یاد آوری کنه چون دوستمون دارن نمیخوان گناه کنیم

عزیز خود اما حسین گفتن من برای امر به معروف و اصلاح امتم قیام کردم!!! تذکر به گناه علنی هر گناهی که ...

اگه خونده باشید منم نوشتم آدم این کار فن بیانشو باید داشته باشه نه با تندی تلخی دعوا بخواد بگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب منم میگم چرا تواین همه موارد خانمان سوز آدم سوز چرا فقط حجاب به بقیش به پردازن صلح دوستی آشتی بر ...

بله تذکر به هر گناهی که علنی انجام میشه وظیفه ست 

حجابم یکیشه،  

چون متاسفانه الان خیلی زیاد شده خیلی به چشم میاد و مردم حساس شدن 

چون روی حجاب زن ایرانی خیلی مانور میدن و زیر ذره بینه حتی تو فتنه ی زز دیدین که نتانیاهو از زنان بیحجاب حمایت کرد و گفت من با شمام!!!!  

از خودمون بپرسیم چرا انقدر رو حجاب زن ایرانی مانور میدن؟!  

بله یاد گرفتن امر به معروف و نهی از منکر واجبه ما نماز همینجوری دل بخواهی میخونیم؟ آدابشو یاد میگیر ...

دقیقا همینه تو باید فن بیان اینکار بلد باشی جذب کنی مثلا تو خیابون دیدی هد خوشگل پولکی رنگی هدیه بده تو مسجد دیدی کمکم برو کنارش بشین باهاش دوست شو بکشون سمت خودت خود مسجد درکل یکی ازاینا داره ک میتونه انجام بده اینکارو هرکسی از راه میرسه فاطی کماندو بازی نباید دراره 

دقیقا همینه تو باید فن بیان اینکار بلد باشی جذب کنی مثلا تو خیابون دیدی هد خوشگل پولکی رنگی هدیه بده ...

درسته واقعا

بلاخره تو هر چیز خوبی ممکنه سواستفاده یا ندانم کاری باشه دیگه،  به اینا هم باید گفت که یاد بگیرن درست حرف بزنن شاید نمیدونن واقعا،

اره منم با شما موافقماما نباید به بهانه اینکه بلد نیستم انجامش ندیم

نه اونی ک خیلی دلش میخواد اینکار انجام بده اول تکرار تمرین آموزش ببینه چرا باید من تو مسجد نشستم یه فاطی کماندو بیاد گلاویز بشه چون ناخنم لاک روشه 😐خب من آرایش کامل دارم میرم حرم امام رضا خانمه میگه خانمم یکم کمرنگ تر کن خانمم صورت خوشگلتو با دستمال پاککن مگه همین گیر دادن نیس وقتی با لبخند مهربون تذکر میده من نمیگم به توچه بحث کنم جز اینکه خودم بی شخصیت باشم

درسته واقعابلاخره تو هر چیز خوبی ممکنه سواستفاده یا ندانم کاری باشه دیگه، به اینا هم باید گفت که یا ...

متاسفانه تو این مورد برعکسه بین آدمای نادان تعداد اندکی آدمای کار بلد وجود داره من خودم یه دختر سن بالا تو مدرسه مون آوردن اینقدر مخاطب جذب کرد هرکی دور ورش بود محجبه آروم شد دختره لخت می‌گشت اون دوستیه بین اونا باعثش شد وگرنه هیچ گیری یا تندی نکرد راه می‌رفت قطعا ده دختر دورش راه میرفتن حرف میزدن 

نه اونی ک خیلی دلش میخواد اینکار انجام بده اول تکرار تمرین آموزش ببینه چرا باید من تو مسجد نشستم یه ...

آره عزیزم گفتنش صددرصد  مهمه درست و خوب نگه که بدتر گناه کرده

اما دل بخواهی نیستا،  واجبه، 

اصلا اونیکه تو این زمان با شرایط درستش تذکر میده خودش هم سختشه چون میبینیم که چقدر بد برخورد میشه اما اگه مسلمونیم باید انجام بدیم دیگه درسته؟  

مگه میشه بگیم نماز رو اونی که دلش میخواد یاد بگیره بخونه کسیکه دلش نمیکشه نخونه؟!  

آره عزیزم گفتنش صددرصد مهمه درست و خوب نگه که بدتر گناه کردهاما دل بخواهی نیستا، واجبه، اصلا اونیک ...

خب عزیزم من به شخصه اسم مسلمونی رومه حجاب ندارم نماز روزم نمیکنم چون برا روزم دلیل دارم برا نمازم ن ک همون روزه هم آداب شو رعایت نمیکنم من دوست ندارم امر به معروف کنم مادر من مذهبی و با حجاب خیلی دوست نداره بره به همه گیر بده ولی بحثش وسط باشه صحبتی میکنه ولی آدمایی هستن ک چ شخصیت فضولی دارن چ بخاطر حرف خدا و واجب بودنش دوست دارن انجام بدن پس در نتیجه همه اینکار انجام نمیدن مثل نماز خوندن ک واجب هس ولی خیلیا نمیخونن پس قطعا آدمایی وجود داره ک واجب ها انجام نده من هم با اینکه کسی بیاد منو منع کنه با صحبت‌ هاش هيچ مشکلی ندارم ولی یک با ادب مهربان و دلسوزانه صحبت کنه و حق به جناب پررو نباشه تو جمعی ابرو منو ببره 

خب کسی که میاد جاهای مذهبی یعنی به بقیه مجوز فضولی کردن به بهانه امر به معروف داده اونجا پاتوق  اون مذهبی هایی که تنشون میخاره برای فضولی و دعوا 

من اهل دین و مذهب نیستم  و بی حجابم ۹ ساله که هیچ مسجد هیئت و دسته عزاداری نرفتم 

یه بار وقتی ۱۱ سالم بود رفتیم گلزار شهدا اونجا چادر اجباری بود برای اولین بار به چادر گل گلی دو متر از خودم بلند تر از خودم دم  در سرم کردم اون زن عقده ای که مسئول اونجا بود کلا دنبال من راه میومد بالای ده بار زر زر کرد چادرتو خوب بیند ، کجه ، یه ورش بلند تره و...از همون روز قسم خوردم دیگه برای آرامش اعصابم پامو تو جاهای زیارتی مذهبی نزارم خیلی زندگی جشنواره و اعصاب ارومی دارم که برم جایی که می‌دونم قراره تذکر و دستور بشنوم

این روزا میگذره اما به سختی