2777
2789

سلام و درود بی‌پایان بر گل نازنین کربلا 🌹، حضرت رقیه سلام‌الله علیها، دختر مهربان و صبور امام حسین علیه‌السلام 💖که مثل گلی در دل صحرا 🌺، آرامش و نور به قلب‌های عاشق میبخشد ✨ و اشک‌ های شکسته‌ ما را با نسیم مهربانیش نوازش میکند 🌸.

دوستان نی نی سایتی هر کسی به نیت حاجت‌روا شدنش، هر تعداد صلوات که دلش میخواد بفرسته 🙏.

زمان اصلا محدودیت نداره ⏰. 

هر وقت دلتون خواست میتونید شروع کنید 💌. 

حتی اگه تو دوره پریود هستید، اصلا اشکالی نداره 🚫. 

فقط با دل پاک و نیت خالصتون بفرستید 💓.

پس بیاید با هم صلوات بفرستیم

هم به محمد و آل محمد درود بفرستیم

هم دل خودمون رو مثل گل تازه‌ای که

زیر باران تازه شده سبک کنیم

و امیدوار باشیم حاجتمون برآورده میشه

حتما امید به خدای مهربان تر از مادر

تعداد مد نظر خودتون رو با عشق و دل صاف و توکل به خدا بگید و با توسل به بانو شروع کنید تا حاجت روایی❤️😊

37 هزار و 210 گل صلوات تا این لحظه هدیه شده

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۲۰۰ تا

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃