2777
2789
عنوان

عاشق پسرخالم شدم

742 بازدید | 43 پست

چیکار کنم چی بگم بهش 

روم نمیشه مستقیم بهش بگم 

از طرفی هم مادرم مخالفه

شهرشون دوره زیاد نمی بینمش ولی خب یادم نمیره خیلی وقته درگیرشم یه لحظه هم نیس بهش فک نکنم. عشق خیلی بدههه ذهن و قلبم آروم نمیشه

اونم اگه بخوادت میاد جلو الکی نری ابراز علاقه کنی خودتو کوچیک کنی فامیله صدتا حرف درمیاد 

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم اگه بخوادت میاد جلو الکی نری ابراز علاقه کنی خودتو کوچیک کنی فامیله صدتا حرف درمیاد

خیلی سعی کردم این کار روکنم ولی عشق نمیذاره آروم بشینم. برام مهم نیس اون بخاد منو. من میخامش. میخام بهش بفهمونم دوسش دارم😭

نباید چیزی بگی 

از فکرش در بیا 

اگر بگی و حتی وارد رابطه بشی اما به ازدواج ختم نشه توی فامیل آبروریزی میشه و حتی کیس های آیندت رو هم ممکنه از دست بدی 

پسرا همینجوریشم پررو هستن چه برسه بهشون ابراز علاقه کنی 

خیلی سعی کردم این کار روکنم ولی عشق نمیذاره آروم بشینم. برام مهم نیس اون بخاد منو. من میخامش. میخام ...

خب به بعدشم فک کردی؟اگه بگه نه چی؟اگه ازت سوءاستفاده کنه و بعدا پشتت حرف دربیاد چی؟

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم