2777
2789
عنوان

عاشق پسرخالم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حداقل چراغ سبز بده مستقیم نگو کسیو واسطه کن چراغ سبز بده مستقیم نگو تازه همینم که میگم بده ولی چون اینکارومیکنی این راه بهتره

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖 

ازدواج فامیلی منسوخ شده بس کنید. پسرخاله جای برادرته

برای همه اینطور نیس من با پسر عمم ازدواج کردم اصلا حس نمیکردم داداشمه...تو بعضی از خانواده ها انقدرا هم صمیمیت وجود نداره

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
تجربت رو تعریف کن شاید منصرف شدم لطفا

من کلا دختر مغروری ام برا جنس مخالف 

انقد برات بگم که سی سالمه و با کسی رودر رو حرف نزدم 

یکی از پسرهای فامیل خیلی پیگیرم بود سنش کم بود و میدونستم اقتضای سنشه منم سنم کم بود 

تا شمارموگیر آورد 

پیام پشت پیام 

آنقدر پیام داد تا حس کردم منم  دارم نرم میشم انگار قلبم داشت نرم میشد 

اما بازم جواب پیام هاشو نمی‌دادم 

یا سرد 

در حدی که هنوز زوده 

برو دنبال زندگیت و این چیزا 

خلاصه یبار برخورد قاطعانه کردم 

وگفتم بم پیام نده و یه دعوای سوری راه انداختم تا بیخیال شه 

چون با شناختی که از فامیل دارم میدونستم بعدا برام شر میشه 

پدر مادرش از این موضوع عصبانی شدن که بچشون رو رد کردم 

چون ظاهرا اعتماد به نفس پایینی داشته و از این موضوع بهم می ریزه 

بنابراین دست پیشو گرفتن که پس نیفتن 

یه روز مامانش به مامانم زنگ زد که چرا دخترت مزاحم پسر میشه 

چرا بش تلفن میزنه 😐مامانمو خواهرم کلی بام دعوا کردن و خواهرم منو زد 

اون پسر هم گفته بود که من مزاحمش میشدم تا خانوادم رو بندازه به جونم 

خلاصه تو کل فامیل پیچید من به دختر آویزون و روانیم که داشتم اونو تحریک میمردم 

باور کن از اتفاقاتی که داشت میفتاد هنگ بودم 

حالم داشت بد میشد کسی باور نمی‌کرد من کاری نکردم 

عشق این چیزا حالیش نیس. عاشق نشدی بفهمی چی میگم

بشین سر جات  که بدبختی الان داغی نمی‌فهمی چند سال دیگه میکوبی تو سرررررررررت 

نگو مگه ارزش نداری که میخوای بری بهش بگی؟مطمئن باش اگه عاشقت باشه خودش میاد  

نمی دونی پسرا چه آدمای کثیفی آن 

یکی از دختردایی اش سواستفاده کرده بود تو گیم بودم صداهاشون باز بود می‌شنیدم نمی دونستن من دخترم همه چیو میگفتن با دوستاشون میگفتن حاجی دختردایی ام خر بود منم باهاش رفتم تو رابطه و.......... دوستش گفت میخوایش؟گفت چی میگییییی می‌خوام چیکارش بعد با هم غش کردن خندیدن 

اینه وقتی خودت ارزش برای خودت قائل نشی بری بگی همینطوری پشت سرت میخندن تو روت عشقم عزیزم میکنن 

بزار مرد بیاد سمتت نه تو بدویی خودتو آویزون کنی هر کی هم گفت نکن بگی تو عاشق نشدی درک نمیکنی باشهههه برو خودتو بدبخت کن فردا به چشم آویزون نگات کنن 

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔

میتونی غیرمستقیم بگی

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

میشه بگی چجوری. لطفا

بانگاهات

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

میشه بگی چجوری. لطفا

دلبری کن