2777
2789
عنوان

مقایسه شدن

147 بازدید | 22 پست

یه دختر تو فامیل داریم خیلی پروعه و دوروعه

بعد ایشون...همه کار می‌کنه آشپزی همکار هم بلده زبون داره خیلیییی بعد من درونگرا و آدم ساکتیم هی منو باهاش مقایسه میکنن حتی فامیل هامم مسخرم میکنن هی میگن این باید عروسمون بشه بعد میان به من میگن تو بدرد نخور رو کی میگیره همه عاشقشن خلاصه بعد فامیل و همه هی راجبم بد میگن و منو باهاش مقایسه میکنن همش مقایسه ام میکنن جوری که آرزو م.رگ میکنم برای خودم 

خب به شما چه خوشم نمیاد با شما بی لیاقتا حرف بزنم اصلا کم حرف و...باشم به شما چه خیلی شورش دراوردن

الان چندتا عقده ای میان تو تاپیک میگن تقصییر خودته فلان کن 

✨👑ریوکی. ارامش بخش و دوست داشتنی 👑✨

بگو همونم به دردتون میخوره چون خدمتکار میخوایید معلومه من نگاتونم نمیکنم حالا فامیلات چه پخین که فکر کردن تو دوست داری عروسسون شی

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو همونم به دردتون میخوره چون خدمتکار میخوایید معلومه من نگاتونم نمیکنم حالا فامیلات چه پخین که فکر ...

والا شورش دراوردن

نمیدونم ببین یکم تغییر کن شاید اینطوری بهتره:)

نمیخوام بخاطر چندتا بی ارزش عوض بشم می‌خوام خودم باشم چون کسایی که دوسشون دارم گفتن خودتون باشید 

میدونی دختر واقعیت دنیا اینه کسی تورو بخاطر خودت نمیخواد:)اینا همش الکیه

می‌دونم...ولی یکی هست منو بخاطر خودم میخواد البته وجود نداره یه دوست خیالیه اما جن عاشق چرا ادمو بخاطر خودش میخواد 

می‌دونم...ولی یکی هست منو بخاطر خودم میخواد البته وجود نداره یه دوست خیالیه اما جن عاشق چرا ادمو بخا ...

چقدر تخیلی این چیزایی که گفتی واقعیت ندارن دختر جن عاشق ادم بشه؟:)

واقعیت دنیا این بود که گفتم همه یا بخاطر جذاب بودن و زیبا بودنت دوست دارن یا بخاطر پولت یا هر چیز دیگه ای..

عوض شو گاهی اوقات باید تغییر کرد 

چطور دوست خیالی..

چندسالته؟

چقدر تخیلی این چیزایی که گفتی واقعیت ندارن دختر جن عاشق ادم بشه؟:)واقعیت دنیا این بود که گفتم همه یا ...

۱۵سالمه و می‌خوام خودم باشم و افتخار میکنم حرف مردم برام ارزش نداره فقد خودم ارزش دارمم

تنها کارش اینه که اول اگه نیازه گریه کن اگه میخوای داد بزنی داد بزن هرکاری کا فک میکنی سبکت میکنه رو انجام بده بعدش اصلا تو اون جمع نرو اگه خیلی واجب بود فقط برو و اصلا اهمیت نده کاری کن واقعا اهمیت نداشته باشه برات نه اینکه وانمود کنی اهمیت نداره

اگرم میتونی با اون دختره ارتباط خوبی داشته باش تقریبا

I'm just girl 🎀
۱۵سالمه و می‌خوام خودم باشم و افتخار میکنم حرف مردم برام ارزش نداره فقد خودم ارزش دارمم

یروز میفهمی حرف مردم خیلی مهمه سنت کمه فقط اینو میتونم بهت بگم خیال بافی نکن باخت میدی