2777
2789

سلام ماماناي گل من نميدونم چطوري جوانه گندم بايد به نوزاد ده ماهم بدم بپزم با أسياب كنم راهنمايي لطفا 😊 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم امادش هس میفروشن...من میریختم تو شیرش میدادم میخورد

بله منم امادشو خريدم نميدونم يعني بشورمش بعد خشك كنم بعد أسياب كنم بعد بريزم تو شيرش ؟ نبايد پخته شه ؟

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
بله من همیشه جوانه ماش و گندم تو سوپ پسرم می‌ریختم خیلی مقویه البته خودمم میخوردم

منم الان هردوشو خريدم ولي نميدونم ماشو چطوري بدم بكريم يا أسياب كنم 

حتما بايد پخته شن ؟ نميشه اسيابش كنم بعد با ماست بدم بخورن

نه بابا همونطوریشو استفاده کن شستن نمیخواد

خوب بعد أسياب كردن پختن نميخواد ديگه ؟ سنگين نباشه يه وقت سردلش بمونه

خوب بعد أسياب كردن پختن نميخواد ديگه ؟ سنگين نباشه يه وقت سردلش بمونه

هم میتونی همونطوری بریزی توماست و شیر و یا اب میوش بدی بخوره یا بریزی تگ سوپش بپزی بدی بخوره اصلا هم سنگین نیس....

هم میتونی همونطوری بریزی توماست و شیر و یا اب میوش بدی بخوره یا بریزی تگ سوپش بپزی بدی بخوره اصلا هم ...

مرسيي عزززيزم 🙏🙏❤❤❤