2777
2789
عنوان

تاپیکه چرا ترکید تازه داشتیم میخندیدیما

| مشاهده متن کامل بحث + 2952 بازدید | 202 پست
این معیار های زیبایی نی نی سایتیا خیلی عجببه. چه حرفیه اخه😂😂بخدا نه خیر توی سفید بودن هست نه تو سب ...

حق

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب پوست نی والا 🤣🤦🏼‍♀️

بخدا تو باشگاه یه زنه رنگ پوستش کامل قهوه ای نوک ممه ای بود شوهرش براش میمرد کلی هم طلا داشت😄

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
اون تاپیک چی شد؟زیاد حرص خوردن ترکید؟

زیاد ازدستت خندیدن هم خودشون ازخنده ترکیدن هم تاپیک

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
بخدا تو باشگاه یه زنه رنگ پوستش کامل قهوه ای نوک ممه ای بود شوهرش براش میمرد کلی هم طلا داشت😄

نوک ممه ای😐🤣

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

نوک ممه، ای چ سمی بود دیدم🤣🤣🤣🤣🤣

قهوه ای نوک مم.ه ای چیه دیگه؟😂😂😂

جدا از شوخی من حالا دیدم طرف خودش پوستش تیره بود تو باشگاه بعد رنگ نوک اوناش خیلی صورتی بود. باورتون میشه؟😐😐😐

حسوداااا من نوک کوهم ، اوووف بر شما پایین نشینانجون به ما 🤣🤣🤣🤣

جووون ب شما🤣🫰🏻

@مهرانه_پر_پرواز‍ بیا سیسی تایپ کرده بودم ترکید الان بخون🤣عزیزم درجریانی که سوسک سفیدم داریم دیگه؟ ...

تو بچه بودی عاشق سفید برفی یا ملکه برفی نبودی؟ بنظرت چرا والت دیزنی سفیدی رو به عنوان ملاک زیبایی توی کارتونش استفاده میکنه؟چرا دخترای روس به عنوان زیباترین زنان پیش مردها هستن؟خانم فهمیده بنده حرفم اینکه پوست سفید یه ملاکه نه یه زیبایی مطلق..میتونی بفهمی اینو؟

قهوه ای نوک مم.ه ای چیه دیگه؟😂😂😂جدا از شوخی من حالا دیدم طرف خودش پوستش تیره بود تو باشگاه بعد رن ...

اون ژنتیکیه عزیزم دختر خاله منم سبزست اون قسمتا صورتیه🥲

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
قهوه ای نوک مم.ه ای چیه دیگه؟😂😂😂جدا از شوخی من حالا دیدم طرف خودش پوستش تیره بود تو باشگاه بعد رن ...

باوا سبزه ها بدنشون خوشگله از رنگ پوست صورت و دست قضاوت نکنید😂

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.