2777
2789
عنوان

تاپیکه چرا ترکید تازه داشتیم میخندیدیما

| مشاهده متن کامل بحث + 2953 بازدید | 202 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم سبزه تیره ها شانسشون خیلییییی زیاده

ب پوست نی والا 🤣🤦🏼‍♀️ 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
میشه به منم خلاصه بگید چی شده بخندم؟😂😂😂😂

بالا گفتم 🤣🤦🏼‍♀️

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
الان نفهمیدم نوک کوهیم پایین کوهیم وسط کوهیم...

اگر سفیدی بالایی سبزه هستی پایینیم🤣🤣

شروع شد

ناراحت بودین که ترکیده گفتم شروع کنم😅

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

@مهرانه_پر_پرواز‍ 

بیا سیسی تایپ کرده بودم ترکید الان بخون🤣

عزیزم درجریانی که سوسک سفیدم داریم دیگه؟ 🦦

حالا کی تو سرتون کرده ک رنگ حتما سفید قشنگه یا حتما سبزه قشنگه؟!!  

باورم نمیشه بعضیا دارن با این تفکرات زندگی میکنن 

پوسته مسلمون پوسسسست، چندین رنگ پوست داریم هرکدوم به ی نفر میاد چ حرفیه اخه 

سبزه جای خودش جذابو گیراس سفید جای خودش قشنگه چ اصراریه حالا بگی یکیش قشنگه فقط؟ 🤣🤣

موضوعش این بود ک چرا اکثرا جذب رنگ پوست سبزه میشنیکی اومد گفت سفیدا خوشگلن پسرا میترسن نه بشنون جلو ...

این معیار های زیبایی نی نی سایتیا خیلی عجببه. چه حرفیه اخه😂😂

بخدا نه خیر توی سفید بودن هست نه تو سبزه بودن بنظرم فقط شانس و برکت میخواد زن گی

لعنتی😐😂تو جمع بچه پایینم🤣

خوشبختم هم محله ایم🤣🤣