2777
2789

من همیشه که تا شب کلاس هستیم غذا می‌برم همکلاسی هام نمباوردن از من میخوردن جوری بود که بهونه میاوردن من رژیمم و...
 بعد من دیدم اینطور نمیشه ازشون فرار میکردم که غذا بخورم بازم اذیت میشدم تند تند غذا بخورم خلاصه بهشون پیشنهاد دادم هفته دیگه غذا بیاریم گفتن باشه شب هم بهشون یادآوری کردم یکیشون آورد اون یکی گفت من سختمه بخوام بیارم و رژیمم منم دیدم باز داره اینطور می‌کنه به اون یکی گفتم پس ما میریم غذاهامونو بخوریم یا اون یکی رفتم غذا خوردیم 
 بنظرتون بدجنسی کردم؟😭بخدا دیوونه شدم آخه 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

راحت بخورتومسول غذای بقیه نیستی 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی عزیزم چون دل مهربونی داری 

ن ولی خوب کردی بالاخره نمیشه ک همیشه جور اونو تو بکشی

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

راحت بخورتومسول غذای بقیه نیستی

به خودم همینو میگم ولی عذاب وجدان دارم 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

نه بابا این تعارفارو بذار کنار فقط عذابه خب میخواست میاورد دیگع چه بدجنسی

اره اینم هست ولی میگم نکنه دارم خودمو قانع میکنم 

آخی عزیزم چون دل مهربونی داری ن ولی خوب کردی بالاخره نمیشه ک همیشه جور اونو تو بکشی

اره از یه طرف میگم یاد میگیره میاره ازون طرف ناراحتم 

نه کار خوبی کردی بدم میاد ازینجور ادما 

منم تو دبیرستان تا سه کلاس داشتیم ناهار میبردیم دوستم هیچوقت غذا نمیاورد چنگال منو میگرفت شروع میکرد به خوردن اینقدم افاده داشت تازه ایراد هم میگرفت بعد دو سال صدام دراومد یه روز غذام کم بود تا اومد چنگالمو بگیره گفتم شرمنده غذام کمه خودمم خیلی گرسنمه ببین غذای کی زیاده 

با توجه به شرایط خودت من بودم میذاشتم با من غذا بخوره با نون میخوردیم سیر میشدیم

شرایط من ؟

کاش یک چیز می‌خریدم 

ن دیگ اون رژیمه اگر رژیمم نباشه خودش بایدبیاره

کاش بیاره