2777
2789
عنوان

خواهرم از مدرسه اومد هرچی از دهنش دراومد به مامانم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 5092 بازدید | 165 پست
یکی بزن تو دهنش درست میشه برو پیشش از خوبی های مامانت بگو که اگر مامان نبود این طوری میشد فلان میشد ...

خیلی پرو شدن بچه های این دوره باید مامانت از بچگی جلوش می ایستاد که الان این حرفو نزنه

منکه دخترم بره مدرسه به معلما میگم این جا جای یادگیری علم و دانشه نه مسخره بازی شماها

بخدا شورشو در آوردن

هرجا میرم یا دارن برا بچه ها کاردستی درست میکنن یا غذا و ... تزیین میکنن

در حد فهم و توان بچه تکلیف بدین خب. بچه کلاس اولی گفته بودن روزنامه دیواری درست کنین 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه من دوسالش نشده میگم بابا سرش درد میکنه خوابیده متوجه میشه و پچ پچ حرف میزنه بچه مدرسه ای نمیفمهم ...

خیلی لوسه مشخصه اصلا باباش به کتفشم نیست 

اصلا عقل نداره درک نداره باباش ممکنه خدای نکرده زبونم لال از اون عمل زنده بیرون نیاد 

💗

خواهرت چند سالشه

مادرت چند سالشه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
حق با خواهرته نمیتونه بچه رو تو جامعه سربلند کنه خرجشو بده دم ب ساعت زاییدنش چیه

یعنی حالا چون یه لباس پرنسسی نپوشیده یا ساندویج برده مادر بدبخت باید بره بمیره 

زندگی بالا پایین داره نمیشه که همیشه همه چيز فراهم باشه براش 

این چه سطح توقعیه؟؟

خواهر من رابطش با مامانم اصلا خوب نیست . ازش متنفره مامانم اینا رو میدونه و سعی نمیکنه رابطه شو درست ...

بچه بعد شش سال خودش باید کاراشو انجام  بده

الان بچه ها از بس مادره براشون وقت گذاشتن لوس بی ادب شدن

مادرا کم نمیذارن مگه نرسند

شما طرف مادرت بگیر بعدم اینجا باید بخشی مسئولیت خونه رو  به عهده بگیرید 

الان متاسفانه آمار بچه های بی مسئولیت  و پر ادعا زیاد شده

همش هم بخاطر اینه که مادرا زیادی مایه گذاشتن 

۷ سال دوم بچه باید حرف شنو باشه

شما به خانمای شاغل کار نداشته باش

مادرت الان تحت فشار زیادیه

مقصر ندونش

بگو چکاری ازم برمی‌آید بارش سبک کنم

یه روز پامیشی میری مدرسه مدیر و ناظم و معلم رو میشوری میندازی رو بند میای خونه بگو بچه رو فرستادیم درس بخونه نفرستادیم سالن مد و زیبایی و جشنواره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

مقصر مدیر اون مدرسه هست که درس و آموزش رو ول کرده چسبیده به حواشی و جشن 

هر بار همچین تاپیکهایی میبینم میخوام برم دست مدیر و معلم مدرسه پسرم رو ببوسم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
خواهر من رابطش با مامانم اصلا خوب نیست . ازش متنفره مامانم اینا رو میدونه و سعی نمیکنه رابطه شو درست ...

با مامانت صحبت کن نذاره از حالا فاصله بیفته بینشون که خدای نکرده دو روز دیگه تو جامعه کمبود محبت داشته باشه یا گول بخوره

چه مدرسه‌ی مزخرفی ، جشن ملیون دیگه چیه مگه هر مبحثی یادمیگیرن قراره براش جشن بگیرن؟ تازه اونم با لباس مجلسی 😐😐

کار مدرسه اشتباهه ولی اون بچه ام حق داره آدم تحقیر میشه و احساس کم ارزش بودن میکنه

شما باید جای مادرت یکم بهش میرسیدی