2777
2789
عنوان

با این آدم ازدواج میکنید یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1428 بازدید | 101 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدنش مو نداره عجیبه ممکنه ضعیف باشه از لحاظ بچه دار شدن اگر جدی شد لطفاً به دکتر مراجعه بده

ارثی اینطورن

پدرشم اینطور بود و خواهرش.

یه مشکل روده هم داشت از بچگی میدونم که مثلاً زود به زود باید بره دستشویی. 

به نظرت مشکل سازه یعنی ؟

اخلاق از قیاقه مهم ترهاخلاق از پول مهم ترهقیافه هم عادی میشه قطعا ولی باید تا حدی به دلت نشسته باشه.

به دلت نشسته باشه یعنی چی ؟

من اولش اصلا خوشم نیومد ازش کم کم جلساتو ادامه دادم تا حدودی برام عادی شد.

الان از من بپرسن قیافهش چجوره میگم خوب نیست اونطوری که من دوست دارم ولی انگار عادی شده برام. وقتی میبینمش

نه لزوما ممکنه عادی بشه ممکنه هم نشه بهتره بری پیش مشاور الان خیلیا تو خیابون میبینی معمولی هستن چه ...

دقیقاً.

مطابق فانتزی های اینستا یا یه سری مردایی که تو خیابون میبینم نیست.

ولی خب مثلاً قدش خیلی کوتاه نیست، خیییلی چاق نیست ، کچل کامل نیست، صورتش جوش و اینا داره ولی خیلی زشت نیست 

خواستگارا چقدر کم سن شدن

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

به دلت نشسته باشه یعنی چی ؟من اولش اصلا خوشم نیومد ازش کم کم جلساتو ادامه دادم تا حدودی برام عادی شد ...

خب داری میگی خوشت نیومده و فقط عادی شده

ایا زیر یه سقف میتونی هر روز باهاش زندگی کنی و برید مهمونی و... ؟ 

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

الان منو همسرم بعد از ده سال زندگی قیافه هامون جا افتاده و بهتر شدیم، همسرم خیلی لاغر بود ، قدش بلند بود ، الان خیلی خوب شده 

نمیدونم بازم به دل خودت نگاه کن ، فقط دل خودت ، ببین اگه اخلاقش زورش میرسه به قیافش ، قبولش کن

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
دقیقاً.مطابق فانتزی های اینستا یا یه سری مردایی که تو خیابون میبینم نیست.ولی خب مثلاً قدش خیلی کوتاه ...

حالا جوش رو میشه یه کاری کرد دکتر پوست بره احتمال زیاد درست شه اره قدش رو گفتید خوب بوده 

بنظرم از اونجایی که ظاهرش برات دلنشین نیست بعدا با دیدن مردایی که ظاهر بهتری دارن‌ممکنه پشیمون بشی و ...

خب چیکار کنم ؟

همش سر ظاهر و اخلاق و ایمان و خانواده رد کنم ؟

خسته شدم دیگه.

میگم میدونم ممکنه حسرت بخورم ولی خب نهایت اینه سر این مورد حسرت میخورم ولی عوضش ازدواج میکنم 

بعضی از مردهای اطرافم با بالا رفتن سنشون پر مو تر شدن یعنی هم ریش هم ابرو هم موهای بدن😅

اگر مرد خوبیه و خیلی با ظاهرش مشکل نداری باهاش ادامه بده و شاید مهرش به دلت نشست یا اینکه شاید اختلاف هایی داشته باشین که از همین الان بدونین بهتره

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲