2777
2789
عنوان

با این آدم ازدواج میکنید یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1427 بازدید | 101 پست

اسی من مجردم همینقد میدونم زشت بودن طرف مهم نیست ولی اینکه به دلت بشینه خیلییی مهمه تو نمیتونی به این امید که در آینده عادی میشه یا نه این ریسکو بکنی همین الان باهاش معاشرت کن ببین اگه به دلت میشینه قبولش کن اخلاق خوبم بله خیلیا دارن فک نکن حتما همینه چند ماهو بزار برا آشنایی

چه قدر بچه ساما تو این سن این حقوق چه عالیه

عالی نیست 

تهران کف حقوق از ۲۵ شروع میشه 

اونجا مثلاً اجاره خونه ی معمولی یهو ۱۵ تومنه ۱۰ تومنش میمونه برا خودت 

این دریافتی ایناش همون ۲۵ هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین زشت و چاق و قدکوتاه و.. نیست.ولی لاغر و ریز جثه ست و کم مو و صورتش جوش داره.خودمم کاملا معمولیم ...

من یه همکلاسی داشتم ۲۱,۲۲ سالگی 

خیلی لاغر بود و قد کوتاه ، هم قد من بود تقریبا یه مقدار بلند تر 

بعد از ۶ سال دیدمش قدش بلند ، من تا شونه هاش بودم 

باشگاه هم می‌ره هیکل ورزشی 

خیلی خوب جیگر شده بود 

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت

لجباز و مغرور اصلا خصلت خوبی نیست که بخوای درموردش جایی صحبت کنی! سعی کن این دو‌خصلت بد رو دور کن از خودت. عزت نفس داشته باش ولی غرور و لجبازی ادمو جای خوبی نمیرسونن. بجز سن‌ت شرایط پسر اوکی هست و مشکلی نیست. قیافه ش هم جوری ک میگی عادیه ،اگه خیلی خوشگلی مهمه واست جواب رد بده بره دنبال ادم مناسب خودش اون هم.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
ببین زشت و چاق و قدکوتاه و.. نیست.ولی لاغر و ریز جثه ست و کم مو و صورتش جوش داره.خودمم کاملا معمولیم ...

من تجربه ازدواج ندارم 

ولی طبق چیزایی که خوندم و شنیدم اینه که باید طرف در کمترین حالت به دلت نشسته باشه...اگر نشسته که خب اوکیه 

برو سراغ معیار های بعدی ات...شغل،خانواده،کاری بودن یا نبودن 

از اخلاق پدرش توی خونه پرس و جو کن...گول این خوش اخلاقی های اول آشنایی رو نخور خیلی...

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

آره درسته عزیزم میگم کاخلاق بد یا مرد عصبی مردی ک دست بزن داشته باشه خیلی بده من شوهر خودم زود عصبی ...

اخلاقای خوبش چیه؟

من دنبال یه ادمی با شرایط شما بودم نظر بده.

میشه بهم بگید درست ترین تصمیم برای من چیه ؟

این پسره هم قطعا اخلاق بد داره ولی تا اینجا حتی مشاورم گفت من چیزی ندیدم.

به نظرتون چیکار کنم جواب بدم یا نه 

اگه بعدا پشیمون شم چیکار کنم 

هیچ وقت ظاهر کسی طبیعی نمیشه واستون. 

تو هر سنی که هستید، حواستون باشه اواخرتون نخوره به اوایل دیگران. یه چیزایی برای اون بنده خدا ها تازگی داره که شما خیلی وقت پیش بوسیدید گذاشتید کنار

ازدواج کردید؟متأسفانه دنیای واقعی اینقدر فانتزی و جالب نیست که من همه چی رو با هم بخوام. بالاخره بای ...

اسی نشون میده دختر عاقلی هستی من خیلی از پسرا رو دیدم قبل ازدواج دلچسب نبودن ولی بعد ازدواجشون هم از لاغری دراومدن هم چهره شون زیباتر شده به اصطلاح استخون ترکوندن یا چهره شون شکفته شده اگر واقعا به دلت زیر نظر مشاور باشید تا مدت ها رفت و امد داشته باشید انشاالله که هر چی خیره به صلاحت باشه

خدا کافیست، خدا هادیست،با خدا بساز کار درست میکنه😍
لجباز و مغرور اصلا خصلت خوبی نیست که بخوای درموردش جایی صحبت کنی! سعی کن این دو‌خصلت بد رو دور کن از ...

خیلی درست و کامل راهنمایی کردید ممنون ازتون

میتونم چند تا سوال ازتون بپرسم و کمک بگیرم🥲؟

منم تو مرحله آشنایی هستم با یه شخصی

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

من با قیافه ی شوهرم مشکل داشتم مامانم گفت عادی میشه ولی نشد متأسفانه. خوب فکرات بکن زندگی دکمه ی برگ ...

الان از بقیه چیزاش راضی هستید؟

وقتی میگید چهره ش خوب نبود یعنی چه شکلی بود توصیفش میکنید ؟

وقتی محبت و از خودگذشتگی میکنه ازش خوشتون نمیاد ؟