2777
2789
عنوان

تعریف تون از اعتماد به نفس چیه

58 بازدید | 6 پست

دیشب بعد مدت های زیادی تو جمع بزرگی قرار گرفتم که ای کاش نمیرفتم 

من قدم کوتاه پوست صورتم سبزه وصورتم کلی خال البته گوشتی نیست موهام هم فر خیلی وز تشریف دارن لبامم به شدت کوچیک 🥴😑 یعنی از نظر خودم واقعا نسبت به بقیه دخترای دورم برم اصلن قشنگ نیستم و همیشه سرم پایین و خیلی خوش بش نمیکنم چون ی جور خاص نگام میکنن بدتر از اینم اینه که چندان نمیتونم هر لباسی دلم خواست بخرم بپوشم خوش پوش شیک پوش باشم 

هزینه اینم ندارم که به قول بکوبم از نو بسازم نگاه بقیه اذیتم میکنه و وقتی آدمای رو میبنیم که هم از لحاظ زیبایی هم مالی هم پوشش تکمیل هستن واقعا قصه میخورم 

با این شرایط چطور اعتماد به نفس داشته باشم؟؟؟؟💔🚶‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکم ظاهرتو ول کن، به جاش روی مهارتهات کار کن. مطالعه کن. اطلاعات عمومیتو ببر بالا که تو جمعها حرف برای گفتن داشته باشی. یه مهارتیو یاد بگیر که چیزی برای نشون دادن و افتخار بهش داشته باشی. به لباسات برس و همیشه تمیز و مرتب باش

تاثیر اینها خیلی خیلی بیشتر از چهره هست

نه

اگه بهت حس بد میده تونستی برو ولی ببین سبزه بودن و قد کوتاه بودن عیب نیست خیلی هم قشنگن اینجوری راجب خودت صحبت نکن خودت و دوست داشته باش یه جوری با خودت رفتار کن انگار خوشگل ترین دختر جهانی 

🤍