2777
2789
عنوان

بنظرتون کات کنم یا بمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 43 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو خانوادم اینجور قبول نمیکننمهلت بزار براش تاریخ مشخص کناگ پیچوند پس علاقه نداره

اخه میدونه من کلا از خانواده جدام و هیچ ارتباطی نداریم خیلی ضایعه میگم که دوساله میشناسه منو

باهاش تو یه خونه زندگی میکنی بعد میگه من نمیخوام ازدواج کنم مرتیکه پر روووپ

دقیقا بعد میدونی همه چیز یرام میگیره همه کار میکنه انگار زنو شوهر واقعا ولی میگه ازدواج نه اصلا منم الان بخاطر خونه ندارم و قرارداد خونم تموم شده یماهه مجبور شدم پیشش بمونم

اخه میدونه من کلا از خانواده جدام و هیچ ارتباطی نداریم خیلی ضایعه میگم که دوساله میشناسه منو

ب تهش فک کن

بگو اینجوری من اروم نیستم دلهره دارم دوس دارم رسمی باشه

با این کار حستو بم نشون بده

زیادی دم دست بودن باعث میشه فاز بگیرن

خدا ارامش لحظات من است❤اکانت دست منو خاهرمه
ب تهش فک کنبگو اینجوری من اروم نیستم دلهره دارم دوس دارم رسمی باشهبا این کار حستو بم نشون بدهزیادی د ...

درسته کاملا حرفت زیاد دم دستی بودم اما شرایط مجبورم کرده شاید جایی ندارم الان برم اون نمیدونه جوری نشون دادم پشتم پره اما واقعا کسیو ندارم

درسته کاملا حرفت زیاد دم دستی بودم اما شرایط مجبورم کرده شاید جایی ندارم الان برم اون نمیدونه جوری ن ...

ببخشید ک اونجوری گفتم،فقط خاستم متوجهت کنم عزیزم

تا میتونی جلوش شرایطط اوکی نشون بده بزا نفهمه 

اگ راضی ب ازدواج نییس پس برید مشاوره 

ببین مشاور دقیق چی میگ راجبش

ببخشید ک اونجوری گفتم،فقط خاستم متوجهت کنم عزیزمتا میتونی جلوش شرایطط اوکی نشون بده بزا نفهمه اگ راض ...

قربونت گلم اره همین کارو دارم میکنم اما به قول خودت براش دم دستی شدم

قربونت گلم اره همین کارو دارم میکنم اما به قول خودت براش دم دستی شدم

ی شعری هس ک میگ زیاد ک باشی زیادی میشی

یکم دور شو تا براش دست نیافتنی بشی

ی شعری هس ک میگ زیاد ک باشی زیادی میشییکم دور شو تا براش دست نیافتنی بشی

چجوری دور شم آخه رابطه فاب کلا نداشته من اولینشم همیشه دورش پره دختر بوده هرشب یکی اما الان عر روز باهمیم همیشه پیشمه کلا یه دخترم زنگ نمیزنه