2777
2789
عنوان

بنظرتون کات کنم یا بمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 43 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه من هنوز زوده نمیخام ۳۰

بگو پس ثابت کن هرجوری شده علاقتو

ولی خب. یسرع هم نگی ک دلش بزنه

از خاستگاراتم بگو با خنده ک اره فلانی فلان جا دید منو زنگ زد عمم یا خالم واس خاستگاری اینا

خدا ارامش لحظات من است❤اکانت دست منو خاهرمه

تجربه نشون داده هرچی بیشتر از ازدواج فراری باشی، پسره بیشتر میاد سراغت و بفکر ازدواج میوفته

اون که همه کار برات میکنه بگو باشگاه ثبت نامت کنه هرروز برو به خودت برس با اونم درمورد ازدواج صحبت نکن 

گاهی هم بگو مثلا تو راه بهم پیشنهاد دادن ، یا گفتن چقدر خوب شدی و اینا (دختر و پسر فرق نداره کلا بگو تعریف میکنن ازم)

تجربه نشون داده هرچی بیشتر از ازدواج فراری باشی، پسره بیشتر میاد سراغت و بفکر ازدواج میوفتهاون که هم ...

دقیقا همینه خدایی تو این یماه ۲۰ ملیون خرج من کرده یعنی هم پوشاک هم همش غذای بیرون و همش تفریح و تو جمع من باهاش شوخی میکنم بهم هیچ بی احترامی ای نمیکنه ولی من عصبی میشم میکنم