2777
2789
عنوان

چرا درک نمیکنید

135 بازدید | 19 پست

ناخواسته حامله شدم در حد یک هفتشه می‌خوام بندازمش چون شرایطش رو ندارم چرا نمیگید چجوری قرص سقط گیر بیارم زانوم درد می‌کنه نمیتونم برم این مطب اون مطب پرس و جو 

خجالت آور هست که انقد خودخواه هستین موقع عشق و حال براتون مهم نیست بعد جون بچتون رو میگیرید هر جوابی هم بدی مهم نیست متاسفم همین

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی دکترهای زنان قبول میکنن اگه سن جنین کم باشه سقط کنن برو صحبت کن باهاشون 

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

همه هم که اینجا دایه ی عزیز تر از مادر عزیزم تو گوگل بزن یه ماما پیدا کم باهاش صحبت کن چه روشی امن ت ...

دقیقا واقعا تو شرایطی که من دارم بچه بیاد میگه گوه خوردی منو بدنیا آوردی 

من اصلا به خاطر خودخواهی بچه به دنیا نیاوردم سخته واقعا مگه عروسکه

بسه هر چقدر خودمون کشیدیم منم نمیارم شده بلا سر خودم بیارم که از این طریق سقط بشه انجام میدم فدای سر بچه گناهی نکرده بخواد تو رنج و عذاب بزرگ بشه

بسه هر چقدر خودمون کشیدیم منم نمیارم شده بلا سر خودم بیارم که از این طریق سقط بشه انجام میدم فدای سر ...

دقیقا

من بیشتر به خاطر شرایط شغلیم اصلا علاقه ای به فرزند آوری ندارم ۹ ماه بیکار میشم بعدشم باید کلی رژیم بگیرم دوباره

خجالت آور هست که انقد خودخواه هستین موقع عشق و حال براتون مهم نیست بعد جون بچتون رو میگیرید هر جوابی ...

قرص میخوردم ولی انگار قرصا تقلبی شده تو بازار که مردم فرزند آوری کنن هر کاری کردم با شوهرم کردم حق قانونی و شرعی و انسانیمه از خدا که عادل تر نیستی