2777
2789
عنوان

یاامام حسین ازت معجزه میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 3145 بازدید | 110 پست

اخه از به بنده خدایی شنیدم حین مصرف داروها یک روز در میون بهش میگفتن بیا سونو تا دوهفته..

گفتم بپرسم ببینم شما هم حین مصرف دارو میرفتین سونو یانه

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
خداروشکر انشالله همچی درست بشه عزیزم

قربانت

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بمن گفتن تا روز سوم پریودی فرصت داری بیای برای سونو اینا،حتی یبار گفت نهااایت روز چهارم.هزینه داروها ...

اره منم روز دوم میرفتم.

هزینه های من سال۴۰۲بود مسلماباالان خییییلی فرق کرده نمیدونم الان چقدر میشه یادم نمیاد دقیق چقدرشد.

اگه مشکلی پیش نیاد اصولا ده روز بعدمیگن بری واسه انتقال امامن ی مشکل شخصی توخونه برام پیش اومد تقریبا ۵ماه عقب انداختم انتقالمو جنیناموفریزکردن.

ورزن کن.تحرک زیادداشته باش و اینکه هررررررچی دکتر میگه و دارو میده مو ب مو انجام بده الان دوستم ی ماه پیش سرخودسرخود امپول پروژسترن رو قطع کرد گندزد ب همه چی خونریزی کرد تموم شد رفت میگفت دردداره نتونستم تحمل کنم 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اخه از به بنده خدایی شنیدم حین مصرف داروها یک روز در میون بهش میگفتن بیا سونو تا دوهفته..گفتم بپرسم ...

ن ی روز درمیون نبود برامن اما درطول مصرف دارو چون ببینن ضخامت رحم چقدرشده تخمک و تخمدان وضعیتش چطوره دوسه بار ب فاصله ی دوهفته یاسه هفته میری.

بازم تاکید میکنم فقط و فقط مونده ب مشکل مراجعه کننده مشکل بامشکل خییییییلی فرق داره پس باحرف و تجربه ی اینواون ب خودت استرس نده و هرچی دکترت گفت موب موانجام بده

ن ی روز درمیون نبود برامن اما درطول مصرف دارو چون ببینن ضخامت رحم چقدرشده تخمک و تخمدان وضعیتش چطوره ...

درسته مرسی عزیزم که وقت گذاشتی مثل همیشه

انشالله خیر از زندگیت و دختر و همسرت ببینی 

برام دعا کن 

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
درسته مرسی عزیزم که وقت گذاشتی مثل همیشهانشالله خیر از زندگیت و دختر و همسرت ببینی برام دعا کن

عزیزدلی فداتشم انشائ الله هرچ زودتر نتیجه بگیری