2777
2789
عنوان

یاامام حسین ازت معجزه میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 3153 بازدید | 110 پست

@fatamhmohmmadi‍ سلام گلم میشه تاپیکم سربزنی

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الهی مشکلاتت حل بشه

ممنون گلم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
😔خدا خودش کمکت کنه 🤲🤲🤲🤲

ممنون عزیزم

سلام عزیزم خوبین 

اوضاع زندگیتون رو روال افتاد؟

من الان اتفاقی تاپیکتون دیدم

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )

موقع  شروع داروهای پانکچر باید هر روز رفت سونو؟

کلا وقتی داروها رو برای پانکچر شروع میکنن چند بار باید رفت بیمارستان؟

من میام آرش واسه کارم اما خونم شهرستانه میخوام ببینم نیازه بیام بمونم یا بعد سونو و اینا میشه برگردم شهرم

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
سلام عزیزم خوبین اوضاع زندگیتون رو روال افتاد؟من الان اتفاقی تاپیکتون دیدم

سلام گلم خداروشکر بهتره

گلم یه سوال درمورد ای وی اف بپرسم؟

جانم

موقع شروع داروهای پانکچر باید هر روز رفت سونو؟کلا وقتی داروها رو برای پانکچر شروع میکنن چند بار بای ...

عزیزجان مونده ب داروها و تاثیری ک روبدنت میذاره و مشکلی ک دارین اگر مشکل خاصی نباشه دوسه بار روز دوم پریودی سونومیکنن

اگه کیست اینا داشته باشی داروهای پانکچر رو شروع نمیکنن؟

ن شروع نمیکنن باید بادارو برطرف بشه بعد

عزیزجان مونده ب داروها و تاثیری ک روبدنت میذاره و مشکلی ک دارین اگر مشکل خاصی نباشه دوسه بار روز دوم ...

بمن گفتن تا روز سوم پریودی فرصت داری بیای برای سونو اینا،حتی یبار گفت نهااایت روز چهارم.

هزینه داروهای پانکچر چقد شد گلی؟هزینه خود پانکچر چطور؟

بعد چند مدت بعد از پانکچر انتقال دادین؟

چکار کنم هایپر نشم ؟

ببخش سوالام زیاد شد