2777
2789
عنوان

پیچ خوردگی مچ پا

54 بازدید | 6 پست

سلام ده روز پیش پام تو ورزش پیچ خورد و قوزک پاک زیاد ورم کرد و رفتم دکتر گف در رفتگی داره ک جاش انداخت و گف تاندونای مچ پات زیاد اسیب دیده و گچ گرفت. ولی ۱۰ روزه گذشته و هنوز اصلا نمیتونم باهاش راه برم و درست بزارمش رو زمین تو حالت وایستاده. نمیدونم چکار کنم. کسی تجربشو داشته؟ میترسم دکتر درست جا ننداخته باشه پامو 

چون درد و احساس داغی هم داره شبا پام

ده روز چیزی نیست بنظرم، تازه گچ هم گرفتی

من یه پیچ خوردگی ساده داشتم یه ماه اینا دردم می‌گرفت وقتی پامو می‌ذاشتم زمین

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

تاپیکمو بخونین و با درمانگر مجرب مشورت کنین 

اگه تهران هستین درخواست دوستی  بدین لینک کانال بفرستم نوبت بگیرین اونجا جا اندازی و دارو و......اگه شهر دیگه ای هستین لیست درمانگرا میفرستم زنگ بزنین هرکدوم که جااندازی بلدن برین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اصلا نمیتونستید راه برید باهاش؟

هفته اول اصلا

بعدش لنگون لنگون می‌تونستم راه برم ولی خب اسمش راه رفتن نبود، فقط به زور خودمو منتقل می‌کردم این ور اون‌ور😅

خیلی زمان‌ می‌بره، من هنوزم این مچ پام ضعیفه

یه وقتا الکی باز پیچ می‌خوره (دردم نمیاد فقط خالی می‌کنه) و الان موقع دو زانو نشستن به سمت داخل خم نمیشه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.