2777
2789

عاشق بچه پسرم ولی حس میکنم هیچوقت نه ازدواج میکنم نه بچه دار من بدبخت تر از این حرفام ولی کاش میشد😞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تخمک فریز کن مهاجرت کن اونجا براحتی میتونی با تخمک فریز کرده و اسپرم اهدایی پسر دار شی تازه جنسیتم میتونی مشخص کنی و با بچت به خوبی خوشی زندگی کنی 

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

سنتی هم نه و هیچ مشکلم ندارم هم قیافه دارم هم هیکل خانوادم خوبن.

خاستگار سنتی کلا کمه یا خوب نیستن مث قبلنا خودت باید برا خودت پیدا کنی و اشنا شی اکثر ازدواجایه دور و بر ما الان اینجوری بوده

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

تو عمرم هیچ پسری عاشقم نشده. معلومه تا آخرشم همینه

عزیزم اینجوری بهتره تا یه پسری بیاد ادعای عاشقی بکنه و توام دل بدی بهش تهشم بزاره بره و تو به هر دری بزنی برگرده اما برنگرده تا آخر بمونی تو دلتنگی و حسرت