2777
2789
عنوان

توی شلف کابینت ظرف چی بزارم

79 بازدید | 9 پست

مادرشوهرم ظرفهای خودش میاره میزاره هرچی میگم میخرم خودم گوش نمیده میگ اینو بزار

ظرف برنج و ی مدل دیگ داره خیلی بد رنگ من وسایلم سفید چوب و کابینت هام سفید طوسی کمرررنگ

میخوام اگ شیرینی خوری گرفتم رنگ روشن بگیرم یا سفید طلایی

اگ ایده ای داری بفرستید لطفااا

من هیچکسو ندارم راهنماییم کنه تو خرید جهیزیه 

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت هیچکس تاپیک های من نمیاد🫠😔

مث دنیای واقعی اینجاهم تنهام

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

شلف منظورت دکوری ؟ب نظرم چند تا گلدون شیشه ای با برگ پتوس دیگه ظرف اینا نزار

عکس فرستادم الان میاد

۳ طبقه است همه دیدم ظرف میزارن تو این مدلها

خودمم ازین مجسمه های مینیمال دوست داشتم بزارم ولی میدونم مسخرم میکنه میگ چرا ظرف برنجی نزاشتی اه من بدم میاد ازین ظرفهای گنده

میاد یا بریم

گذاشتم عکسشو کسی نبود حذف کردم

الان دوباره میزارم

وای نه اینا چیه گذاشتی بردار داخلشون گلدون گل طبیعی بزار

من نزاشتم اینارو

باشه