2777
2789
عنوان

بعد شیش سال همه چی پودر شد🖤🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 61 پست
این چه حرفیه مزت رفت چیه پس هرمردی که ازدواج کردم هرسال طلاق بگیره ارزش انسانی تون بااین مدل حرفاپای ...

زن فرق داره با کسی که یموقع بهترشو دیدی بری سراغ اون  بگی شاید این گزینه بهتری باش برای ازدواج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کامل نبود:)خدالعنتش کنه آخرسر برگشت گفت تو اگه خوب بودی ک نمیذاشتی من بت دست بزنمبیشرف:)من ۶ ۷ سا ...

متاسفانه حدس میزدم به این خاطر کنارت گذاشته باشه😕 چند وقت رابطه داشتید؟!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

این یکسال آخریکسال کمتز

متاسفم🤕 برا همین میگن تو دوستی رابطه نداشته باشید یه جورایی مردها دلزده میشن و این افکار مزخرف هم تو فکرشون میاد که چرا اومد باهام😐 باز خداروشکر که کامل نبوده بعد این بیشتر حواست رو جمع کن و خودت رو در اختیار کسی نذار امیدوارم برات دردسر درست نکنه🤕

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

اون از اول میگفت من قصدم جدیهببین اون اصلا اهل این کارا نبود فقط منو نمی‌خواستاون فقط دنبال رفع نیاز ...

پسرا همشون دنبال رابطن

غیر اون یعنی محبتشو جور دیگه نشون نمیداد

چن سالشه شاید هنوز جاداره

لایک نکنید❌️کاربری دست دونفرمونه که دوستیم لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.

زن فرق داره با کسی که یموقع بهترشو دیدی بری سراغ اون بگی شاید این گزینه بهتری باش برای ازدواج

زن همون دختره که حالا یه جاثبت شده

همچی برمیگرده به ذات مرد 

که متاهلشم میتونه خراب باشه

لایک نکنید❌️کاربری دست دونفرمونه که دوستیم لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.

🖤💫

🌈به امید روزهای بهتر❤️هر چی. دوست داری گریه کن بذار تخلیه بشی. نامه براش بنویس و احساساتت رو بگو بهش فحش بده بهش بعد پاره کن یا بسوزون. خلاصه هر کار میتونی بکنی و این دوره سوگ رو طی کن بعد با قدرت به زندگیت ادامه بده 🌹

کاش یه تاپیک جداگانه بزنی و برای این نسل جدید که حرف تو کله شون نمیره تجربه ت رو بنویسی

متاسفانه حدس میزدم به این خاطر کنارت گذاشته باشه😕 چند وقت رابطه داشتید؟!

من خیلیا و دیدم رابطه هم داشتن و ازدواجم کردن. ورابطه هم نداشتن ازدواج نکردن. من خودم 5سال بایکی بودم آخرش برگشت گف واسه سرگرمی بودی رابطه هم نداشتیم. برگشت به اکس سابقش ک قبله رابطه داشتن و الانم نامزد کردن. 

حتی نمیتونم ب ینفر دیگه فک کنم😅چ برسه باز برم تو رابطهاحساس میکنم قلب من تا آخر عمر مریض میمونه

ببین گلم یه دلیلی داشته کامل درکت میکنم ولی لیقات تو کسیه که قدر تو رو بدونه نه این 

الانم خودتو مشغول کن حالا با هر کاری که میتونی

وا😐این چه توصیه ای هست!!!باید بذاره دوره ش بگذره!!!

حق با تو هست ها کاملا حق با تو 

ولی لیاقت و ارزش اینو نداره که حتا یه ثانیه بهش فکر کنی من خودم درکش میکنم طرف به من برگشت گفت حوصلم سر  رفته بود اسباب بازی نیستی ولی من باهات بازی کردم 

از اینا کع بدتر نی فراموش میشه فقط زمان درستش میکنه .... 

من خیلیا و دیدم رابطه هم داشتن و ازدواجم کردن. ورابطه هم نداشتن ازدواج نکردن. من خودم 5سال بایکی بود ...

عزیزم من نگفتم برا همه صدق می‌کنه ولی خیلی ها با این مورد مشکل دارن متاسفانه. چرا خب همچین کاری بکنی من تجربه تو زندگی متاهلی دارم و می‌دونم چقدر رابطه داشتن وابستگی روحی میاره برای خانم ولی برای آقا اینطوری نیست پس آخرش کی ضرر میکنه؟!صد درصد اون دختر بیچاره که همه عشق و احساس رو گذاشته در مقابل تو کله پوک اون آقا چی میگذره؟!چرا راحت اومد با من؟!پس قبل منم حتما بوده با کسی!!پس بعد اینم راحت می‌تونه بره با کسی!!! متاسفانه خیلی ها اینطوری فکر میکنند

حق با تو هست ها کاملا حق با تو ولی لیاقت و ارزش اینو نداره که حتا یه ثانیه بهش فکر کنی من خودم درکش ...

دیگه خب جایگزین کردن الان کار درستی نیست حالا طرفت ارزش داشته باشه یانه!