2777
2789
عنوان

بعد شیش سال همه چی پودر شد🖤🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 61 پست
۶سال تکراری شدی مزه ات رفت. میخواست بیاد نهااااایت بعد دوسال میومد

این چه حرفیه مزت رفت چیه پس هرمردی که ازدواج کردم هرسال طلاق بگیره 

ارزش انسانی تون بااین مدل حرفاپایین نیارین

لایک نکنید❌️کاربری دست دونفرمونه که دوستیم لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.

برگردم؟؟؟من حاضرم برم تو قبرولی دیگه حتی یکبار دیگه صداش تو گوشم نپیچه

آفرین بعد یه مدت سرد میشی دیگه گریه و بی قراری نمی کنی بعد کم کم مغزت بیدار میشه هی یادت میاد هی با خودت میگی چقد بلانسبت خر بودم فلان رفتار و فلان حرفش معلوم بود ادم نیست من خام بودم نفهمیدم و احساسی برخورد کردم 

بعد خداتو شکر میکنی که نشد

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانه میشی فک کن چقدر آشغال و عوضی بوده که پول و جوونی و وقتتو حروم کرده و گول زده

:))))))))))))وای ک چقد دلم برا خودم میسوزه

چقددذ من اینو میخواستم:)

روزی ک عمل کزده بودم

مامانم میگفت وقتی ب هوش اومدی اسم اونو میگفتی 

هرسری ک من بیهوش بودم و پاشدم یبار سر عملم یبار سر آندوسکوپی هر بارم من فقط اسم اینو می‌آوردم

تو خوابم بیداریم:)همه جا شریکم بود:)

خودت هم دیر ازش پرسیدی . اگه قصدت از شروع رابطه آشنایی برای ازدواج بود باید همون اول شروع بهش میگفتی ...

بخدا قسم  ک میگم دیگه همسایه های جدید و قدیمیشونم منو بعنوان عروس اون خانواده میشناختن 

:))))))))))))وای ک چقد دلم برا خودم میسوزهچقددذ من اینو میخواستم:)روزی ک عمل کزده بودممامانم میگفت و ...

خب لیاقتتو نداشته و الان هم لیاقت تو بهتر از اونه  اون حیوان صفت بهتر از تو رو پیدا کرده توام بهتر از اونو قطعا پیدا میکنی انشالله

دلشاد هستم...💍

متاسفانه بله:)

چه بد🙃 کامل!؟

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

مردا همینن میتونن طوری نگاهت کنن که انگار عاشقتن ولی ازت متنفر باشن ! 

بیخیالش بشو به هر حال یه روز خودش میفهمه چیو از دست داده که اون موقع دیره و نوبت اونه بسوزه 

تو هم فراموشش کن حتا اگه شده با یکی دیگه برو تو رابطه تا این فراموش بشه ......

مردا همینن میتونن طوری نگاهت کنن که انگار عاشقتن ولی ازت متنفر باشن ! بیخیالش بشو به هر حال یه روز خ ...

وا😐این چه توصیه ای هست!!!باید بذاره دوره ش بگذره!!!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

مردا همینن میتونن طوری نگاهت کنن که انگار عاشقتن ولی ازت متنفر باشن ! بیخیالش بشو به هر حال یه روز خ ...

حتی نمیتونم ب ینفر دیگه فک کنم😅چ برسه باز برم تو رابطه

احساس میکنم قلب من تا آخر عمر مریض میمونه