2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

247 بازدید | 21 پست

سلام دوستان همسر من به شدت زورش میاد پول بده من بنظرتون ارزش داره بچه کوچیکمو ول کنم برم سرکار برم گواینامه بگیرم؟؟ همسرم به هیچ وجه زیر بار نمیره میگه به من ربط نداره از یه طرفم میترسم عادت کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره برو سرکار. اونجوری تو هم میتونی توی بعضی چیزا تحریمش کنی وقتی به پولش احتیاج نداشته باشی

دقیقا کارمم سخته ولی خب یه مدت میخام برم چقد منتش بکشم و مثل گدا باهام برخورد کنه

خودت برو سرکار دستت تو جیب خودت باشه مرد خسیس واقعا زجر آوره پسرت رو یا بزار پیش مامانت یا مهد کودک عادت میکنه اما وابستگی پیش نمیاد.

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

عزیزم نرو سرکار.چون ایشون بدتر میشه 

شاید رفتی سرکار ۱ سال ادامه دادی بعد خسته شدی نتونستی بری.اونموقع دیگه شوهرت عادت کرده 

۱ ریال هم بهت پوووول نمیده و باز باید بری سرکار. 

🙌🏻🙌🏻🙌🏻

به هیج وجه!! بزور پول بگیر ازش اگه بری سرکار کارت زاره... عادت میکنه و دیگه حتی خرج شکمتونم نمیده

جدی؟؟؟ 

عزیزم دیشب اب پاکی ریخت رو دستم گفت به هیچ وجه پول برا گواهینامه ندارم

جدی؟؟؟ عزیزم دیشب اب پاکی ریخت رو دستم گفت به هیچ وجه پول برا گواهینامه ندارم

داره و رو نمیکنه مردا زود عادت میکنن 

باید بزور ازش بگیری اگه چرت و پرتم گفت بگو طلاقمو بده برم پی زندگیم باور کن اگه پول دربیاری اوضاع بدتر میشه

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

خودت برو سرکار دستت تو جیب خودت باشه مرد خسیس واقعا زجر آوره پسرت رو یا بزار پیش مامانت یا مهد کودک ...

دقیقا حس بدی بهم دست میده مثل گدا باهام برخورد میشه

راستی از کجا حدس زدی بچم پسره