2777
2789

دیدین بعضی خونه ها انرژی و جو مثبتی دارن؟ عطر بخصوص دارن یا کلا آدم از وقت گذروندن توی اون خونه لذت میبره؟ حتی ممکنه چیز خاصی هم نباشه ها ولی حالش توی اون جمع خوبه

به نظرتون چی کار میشه کرد که همچین خونه ای داشت؟ شما چی کار میکنین؟ بعضی کارا به نظر ساده میرسن ولی انجام دادنشون نتیجه جذابی داره

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

که متاسفانه فکر میکنم من توی کشفشون بی استعدادم

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

خونه رو نمیدونم ولی خود شما ,خانوم علی اقا ..کاربری هستین که همیشه این حس رو به من میدین . :) انرژی مثبت ازتون میگیرم و کلا خیلی دوستون دارم :*

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا دلم میخواد مخصوصا وقتی مهمون دارم مهمونا به محض ورود اصلا متوجه بوی غذا نشن یا خونه م یه عطر مخصوص داشته باشه که حال خوب کن باشه

یه چیزایی مثل جوشوندن پوست پرتقال و دارچین رو امتحان کردم ولی نتیجه ش چشمگیر نبود

خونه رو نمیدونم ولی خود شما ,خانوم علی اقا ..کاربری هستین که همیشه این حس رو به من میدین . :) انرژی ...

واااای 😍😍😍😍😍  چه جمله حال خوب کنی شنیدم آخر شبی 😍😍😍😍😍 خیلی ممنونم 

استفاده از گل تازه تو مهمونی هم خوبه و تاثیر مثبت داره 

بعدشم انرژی مثبت خود میزبان بی تاثیر نیست بگو بخند بودن خوش مشرب بودن که میگن همینه طرف زمان و متوجه نمیشه با اون ادم و دوست داره زیاد دور هم باشن 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

منم یه خونه ای رو میشناسم که دقیقا عکس این حالتهایی رو که شما میگین توش حس میشد....

هر وقت وارد اون خونه میشدم غم میومد تو دلم...بدبینی....آینده ی مبهم....کج اندیشی....

خلاصه احساس میکردم قلبم داره منفجر میشه...با اینکه خونه ی شیک و قشنگی بود و نورگیر خوبی داشت ینی تاریک نبود....

ولی چون خانم خونه بسیار زن حسود و طماعی دروغ گویی بود این حس تو تمام ارکان خونش بخوبی جریان داشت....‌

از خونه هایی که میزبان زیادی تعارف به خوردن می کنه بدم میاد....

منم همینطورم اگه کسی زیاد تعارف کنه فک میکنم زل زده تو بشقابم ببینه چی خوردم واسه همین همون اول که تعارف به خوردن میکنم میگم عادت به تعارف زیاد ندارم و این صحبتا

مثلا دلم میخواد مخصوصا وقتی مهمون دارم مهمونا به محض ورود اصلا متوجه بوی غذا نشن یا خونه م یه عطر مخ ...

عود روشن کن  تاثیر خوبی داره البته یه بویی باشه که مناسب باشه و تو مخی نباشه

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

یک سری خوشبو کننده برقی هست، خیلی بوی خوبی دارن، ضد حساسیت هم هستن، یا مثلن روشن کردن عود، منم خیلی به خوشبو بودندخونه اهمیت میدم.

داشتن گیاه هم خوبه انرژیش مثبته، واز همه مهمتر تمیزیه خونه استفاده از تمییز کننده های خوشبو

اینجا پیج سلامت محوره دوستمه با کلی غذاهای خوب سالم و رژیمی... حمایت کنید ارزششو داره...     insta:healthy.food.happy.life
مثلا دلم میخواد مخصوصا وقتی مهمون دارم مهمونا به محض ورود اصلا متوجه بوی غذا نشن یا خونه م یه عطر مخ ...

من کیک رو اخرین چیزیه که درست میکنم ..خونمون بوی خوبی میگیره. شمع هم روشن میکنم گل طبیعی هم توی گلدون میذارم . سعی می کنم خودمم خسته نباشم . موزیکم که همیشه وقتی همسرم خونست ..برقراره .. ولی نمیدونم مهمونها حس خوب و مثبت میگیرن یا نه .. امیدوارم بگیرن :) 

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 
مم یه خونه ای رو میشناسم که دقیقا عکس این حالتهایی رو که شما میگین توش حس میشد.... هر وقت وارد اون ...

من چند وقت  پیش رفتم خونه خالم که تازه مبل هاشونو رد کرده بودن و هنوز نخریدن خالم  در عین سادگی چند تا پتو و بالش های دراز و گرد رو یکدست چیده بود و مثل قدیما شده بود انقدر اون شب احساس صمیمیت و آرامش داشتم که گفتنی نیست 

قطعا به رفتار شخص هم بستگی داره ولی این سادگیه  توی حال خوبم بی تاثیر نبود

عود روشن کن  تاثیر خوبی داره البته یه بویی باشه که مناسب باشه و تو مخی نباشه

کدوم عود ها عطر ملایم دارن؟ چی پیشنهاد میدی ؟

والا من تا حالا هر عودی که بوش به دماغم خورده تند بوده واسه همین تا حالا نخریدم