2777
2789
عنوان

دوست دختر قبلی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1526 بازدید | 69 پست

تو غار که زندگی نمی‌کرده منتظر شما باشه به هیچ وجه وارد زندگی قبلی پارتنرتون نشید تازه شوهرم ارتباطی الان با دوست دخترای سابقش نداره ولی منو اکسم همکلاسی هم هستیم ولی شعور داریم وقتی به رابطه تموم شده رابطه جدیدی شروع شده دیگه بر نگردیم بهش، اتفاقاً شوهرم میگه شماره کسی از گوشیش حذف نمیکنه بفهمه طرف کیه فردا چیزی شد نگه شما کی هستی که باب صحبت باز نکنه

حالا شوهر من همزمان هم با من هم با دختر مامانم تو زمان دوستیمون بوده البته مثل اینکه یه ماه تنها با اون دختره بوده اونم قبل نامزدی و خاستگاریم و بعد از  خواستگاری دختره رو ول کرده🤦‍♀️ بعد از ۵ سال  سه ماه پیش دوباره رفتن با هم 

خاک تو سرشون چندشای لاشی 

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم از شوهرت تعجب میگمم که چرا چت های قدیمی رو پاک نکرده 

چند وقته ازدواج کردی؟؟؟

شماره دختره رو اول بلاک‌کن بعد پاکش کن 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

معایب ازدواج سنتی همینه طرف دلش جایی دیگس یا دوست دختر داره 

فکر نکن به این مسائل و زندگیتو تلخ نکن 

عجیبه چتارو پاک نکرده خودت حذفشون میکردی

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

اسی قشنگ حالتو درک می کنم منم وقتی دیدم دوست قبلی شوهرم بهش پیام داده تا ی روز حالم بد بود زنیکه هرزه بچه داشت ول کن نبود منم یکاری باهاش کردم ک دیگه فکر وخیال نیاد سراغش به شوهرمم چیزی نگفتم

مامان یه آقا پسر گوگولی

خیلی سخته شوهرت که همش بهت میگفته تو عشق اولم بودی تازه اینو بفهمی خیلی بده

روال بازی همینه دیگه.

تو هر سنی که هستید، حواستون باشه اواخرتون نخوره به اوایل دیگران. یه چیزایی برای اون بنده خدا ها تازگی داره که شما خیلی وقت پیش بوسیدید گذاشتید کنار