سلام بچه ها من دیشب ناخودآگاه چشمم خورد به چت همسرم با دوست دختر قبلیش که مال قدیم بود اینقدر حالم بد شد بهش گفته بود بیا خونمون و قصدشون جدی بوده برای ازدواج من همسرمو خیلی دوست دارم ولی دیشب اینقدر حالم بد شد حمله عصبی بهم دست داد پدر شوهرم منو دید پرسید چیشده گفتم موضوع رو بهش ولی الان از دیشبه ذهنم درگیر اون و حرف های که گفتنه
خیلی سخته شوهرت که همش بهت میگفته تو عشق اولم بودی تازه اینو بفهمی خیلی بده
مردا شر و ور زیاد میگن عشق اولمی س ک س اولم با تو بوده بشنو باور نکن اکثرا همینن ذهن خودتم درگیر نکن معلومه اول راهی یواش یواش میبینی خیلیهاشون همینن به مرور سر میشی عزیزم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لزوما دوست دختر داشتنش مبنی بر این نیست که عشقش بوده باشه که اصلا نباید سعی کنی از گذشته طرفت سر در بیاری به هیچ عنوان الانم جای فکر کردن یه مسافرت یا مهمونی با دوستات یا تفریح برو و برای هیشکی بازگو نکن دیگه اینو
اینجا داستان زندگی افراد رو براتون میزارم امیدوارم خوشی ها و سختی هاش برامون تجربه بشه ممنون که همراهیم میکنید❤️ هر روز ساعت ۱۲ و ۲۱ پارت جدید🌷🌷🌷