2777
2789
عنوان

دوست دختر قبلی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1526 بازدید | 69 پست
خیلی سخته شوهرت که همش بهت میگفته تو عشق اولم بودی تازه اینو بفهمی خیلی بده

مردا شر و ور زیاد میگن عشق اولمی س ک س اولم با تو بوده بشنو باور نکن اکثرا همینن ذهن خودتم درگیر نکن معلومه اول راهی یواش یواش میبینی خیلی‌هاشون همینن  به مرور سر  میشی عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لزوما دوست دختر داشتنش مبنی بر این نیست که  عشقش بوده باشه که اصلا نباید سعی کنی از گذشته طرفت سر در بیاری به هیچ عنوان الانم جای فکر کردن یه مسافرت یا مهمونی با دوستات یا تفریح برو و برای هیشکی بازگو نکن دیگه اینو 

اینجا داستان زندگی افراد رو براتون میزارم امیدوارم خوشی ها و سختی هاش برامون تجربه بشه ممنون که همراهیم میکنید❤️ هر روز ساعت ۱۲ و ۲۱ پارت جدید🌷🌷🌷

بعد توام فکر کردی پدر شوهرت طرف تورو میگیره چه رویایی

نمیگیره یعنی واقعا؟

اخه پدرشوهرا که خیلی خوبن عروسارو دوست دارن🥲

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ