2777
2789
عنوان

دوست دختر قبلی همسر

1526 بازدید | 69 پست

سلام بچه ها من دیشب ناخودآگاه چشمم خورد به چت همسرم با دوست دختر قبلیش که مال قدیم بود اینقدر حالم بد شد بهش گفته بود بیا خونمون و قصدشون جدی بوده برای ازدواج من همسرمو خیلی دوست دارم ولی دیشب اینقدر حالم بد شد حمله عصبی بهم دست داد پدر شوهرم منو دید پرسید چیشده گفتم موضوع رو بهش ولی الان از دیشبه ذهنم درگیر اون ‌ و حرف های که گفتنه 

تروخدا یکم آرومم کنین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ خانوم دهن لقیلازم نبود پدرشوهرت بدونه

واییی واقعا؟

من برنامم اینه در اینده هرموقع شوهرم اذیت کرد سریع به پدرش گزارش بدم ادمش کنه😂😂

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

ولش کن بابا اگه تازه ازدواج کردین مثلا الان دیگه اکثرا پسرا قبلا دوس دختر داشتن حالا نشده ازدواج کنن

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

نباید تو گذشته شوهرت کنکاش کنی بالاخره همه ادما چه مرد چه زن قبل ازدواج روابطی داشتن ولی چیزیکه عجیبه اینه که چرا شوهرت باید چتارو نگه داره بعد ازدواجش

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

ولش کن بابا اگه تازه ازدواج کردین مثلا الان دیگه اکثرا پسرا قبلا دوس دختر داشتن حالا نشده ازدواج کنن

خیلی سخته شوهرت که همش بهت میگفته تو عشق اولم بودی تازه اینو بفهمی خیلی بده