2777
2789
عنوان

کدوم خونه رو انتخاب میکنید بچه ها

1723 بازدید | 46 پست

من شوهرم کادر درمانه فرستادنمون شهرستان برای خدمت تو بیمارستان بهمون پانسیون دادن، پانسیونی که دادن نوسازه نمیدونم چند متره ولی نسبتا بزرگه دوتا اتاق کوچولو داره، وسیله ها همه نوعه و ما اولین ساکنینشیم. یه سری بدی ها داره چون نوعه خیلی چیزاش درست نیست مثلا کولر فعلا نداره واینا خودمون کولر گرفتیم. بعد خب تو محیط بیمارستانیم پشت بیمارستان دقیقا محل تحویل متوفی به خونوادشه. محل ایستادن امبولانسه شب و تیمه شب صدای امبولانس میاد. خوبیشم اینه شوهرم دیگه چیزی به اسم شب بیمارستان موندن نداره همیشه خونه‌ست هروقت بیمار داشته باشن میره بیمارستان.

یه خوبی دیگه هم اینه که محوطه ایی که توش هستیم گلکاری اینا داره خیلی باصفاست شبا با شوهرم میریم میشینیم انگار پارکه ولی خب امنتره و اینکه با همکارهای شوهرم تو شهر غریب در ارتباطیم.

همچین جایی رو به نظرتون ول کنیم بریم خونه بگیریم؟ تو خونه باید خودمون وسیله اینا بگیریم ولی خب جای بزرگتر و شیکتر میتونیم بگیرم دیگه هم تو بیمارستان نیستیم عوضش شوهرم هشت شب تو ماه بیمارستان باید باشه

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه به نظرم همون خونه ای که زندگی میکنید عالیه

برای صدای امبولانس هم میتونید پنجره هاتون رو عوض کنید بعضی پنجره ها صدا رو خیلی کم میکنند دوجداره یا پنجره های جدیدی هم اومده که صدا رو به حداقل میزان ممکن میرسونن

یکم همینجا بمونید هروقت خسته شدید، اذیت شدید برید خونه بگیرید

استفاده کنید پولاتون جمع کنید

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

نه همون اولی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اینکه اتاقتون نزدیک محل تحویل متوفی هست و آمبولانس وایمیسته به نظرم بیشتر از چیزی که فک کنی سخته

اره خیلی اذیت کنه

حالا قول دادن یه پانسیون دورتر بدن بهمون ولی بازم خب همون ویو رو داره و تو همون محوطه ست

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

نه به نظرم همون خونه ای که زندگی میکنید عالیهبرای صدای امبولانس هم میتونید پنجره هاتون رو عوض کنید ب ...

صدای امبولانس نه صدای آزیرش ها صدای حرکت کردنش میاد

حالا به خاطر یه آمبولانس و متوفی و این چیزا میخوای این فرصت رو از دست بدی ؟😐😐😐😐

خوبیش به اینکه محل کار به خونتون نزدیکه حالا به جدا از این خوبی های  دیگه  ای هم داره 

اره خیلی اذیت کنهحالا قول دادن یه پانسیون دورتر بدن بهمون ولی بازم خب همون ویو رو داره و تو همون محو ...

اگه یه جوری باشه که بشه صدا رو تحمل کرد خوب میشه من خودم چون رو صدا حساسم حاضرم هزینه کنم ولی محیط اطرافم ساکت باشه

نمیدانمنظری ندارمشوهر جراح هم نمیخوامدیگه دردسراش خیلی زیاد شدن

اوا کجا بودی؟ نبودی یه مدت