2777
2789

اگر کسی چنین تجربه تلخی داشته میشه بگین چیکار کنم؟  

من پدرم مریضه خیلی حالش بده میدونیم که دیگه امیدی نیست  

من میدونم که مرگ حقه و همه مون میمیریم ولی خیلی استرس دارم نمیتونم تحمل کنم نه فقط فوت پدرم رو بلکه خیلی چیزهای دیگه رو هم‌ نمیتونم تحمل کنم

احساس ناتوانی شدیدی میکنم خیلی بی عرضه هستم کاشکی میمردم 

هم پدرم هم مادرم پیششون بودم خییلی سخته خیییلی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه هممون یه روزی توی این موقعیت قرار میگیریم، به نظرم خیلی خیلی شرایط سختیه ولی با گذر زمان همه چی به روال سابق برمیگرده

خدا جون منو به خواسته قلبیم برسون قربونت برم❤️❤️❤️

الهی بمیرم برات 😭😭

خیییییییییییلی سخته.....................بچه بودم همسایمون فوت کرد همون موقع گفتم خدایا من بزرگ شدم برم خارج که نبینم مامان بابام مردن......................ولی دیدم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

فقط میتونم بگم خیلی سخته 

انگار وارد یک شخصیت جدید میشی که قابل توصیف نیست این رنج 

زمانی که چهره عزیزت رو خواب میبینی اما خواب ابدی 

و چقدر زمان میبره که حس کنی نیست و قرار نیست هرگز ببینیش 

خیییییییییییلی سخته.....................بچه بودم همسایمون فوت کرد همون موقع گفتم خدایا من بزرگ شدم ب ...

بمیرم الهی ببین من ایران نبودم الان اومدم که پیش بابام باشم اونجا روزی هزار بار مردم 

بمیرم الهی ببین من ایران نبودم الان اومدم که پیش بابام باشم اونجا روزی هزار بار مردم

آخه خیییییییییییلی سخته منکه میگم کاش نبودم