2777
2789

تا شش ماه و دو روز پیش فکر میکردم وقتی مردی به زندگیش میرسه و زنشو تامین میکنه دیگه دلیلی نداره زن بره سرکار وقتی تامینه....

بشینه مثل ملکه زندگیشو بکنه 

ولی الان به این نتیجه رسیدم زن باید مستقل باشه حتی اگر شوهرش مولتی میلیاردرهست مهم اینه که اون زن از خودش چه توانایی داره و اگه کسیو نداشته باشه که خرجشو بده لنگ نمونه....

من پارسال بخاطر طرز فکر قبلیم از کار کارمندیم انصراف دادم تو تاپیکای سه صفحه قبلم هست و چقددددددر پشیمونم 

و الان خداروشکر که فهمیدم نباید خودمو فدای راحت طلبی کنم بگم شوهرم منو تمام وقت نیاز داره بچم نیازم داره وهنری یاد نگیرم 

یا نگم پول هست و محتاج نیستم برم سرکار 

شخصیت مستقل ده هیچ به هر ویژگی دیگری میچربه...

بقیه رو نخوندم زیاد بود

ولی اول تاپیکتو خوندم

ن والا خیلیم زیباس

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقیه رو نخوندم زیاد بودولی اول تاپیکتو خوندمن والا خیلیم زیباس

چی زیباس

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

چی زیباس

شوهر پولدار😐

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

به نظرم بستگی به زنش داره 

زن میشناسم ۲۰ ساله شاغله یه قرون پول برای خودش نداره

زن میشناسم تمام عمر خانه دار بود زیرش پر پوله 

من خودم ۱۱ساله خانه دارم همین الان شوهرم نباشه  خودمو میچرخونم

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
یه نفر بود میگفت کار کنید واسه پشتتون دیوار بخرید تضمینی نیست تاکی میتونید به بقیه تکیه کنید

سلام 

ازنظرم کاری که رئیس خودت باشی خوبه

من استعفا دادم 

چون برای یک روز مرخصی باید منت می کشیدم و شب و روز استرس کار و پرونده و همکار و حرفاشون... رو داشتم

الان آرامش دارم

شکرخدا

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

من قبل ازدواج سر کار میرفتم تا همین ۶ ماه پیش هم میرفتم الان چون بیمارم نمیرم ولی واقعا هیچی استقلال نیست اون شب جاریم با خنده میگفت خوب والا شوهر رو تور کردی دیگه سر کار تعطیل 😐

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

به نظرم بستگی به زنش داره زن میشناسم ۲۰ ساله شاغله یه قرون پول برای خودش ندارهزن میشناسم تمام عمر خا ...

خب خانه دار هستید منبع درامدتون چیه؟

اگر شوهرت نباشه خرج و خورد و خوراک و اینا رو درمیاری به راحتی؟

سلام ازنظرم کاری که رئیس خودت باشی خوبهمن استعفا دادم چون برای یک روز مرخصی باید منت می کشیدم و شب و ...

جفتشم خوبه کارمندی و شغل ازاد 

هرچیزی که با روحیات سازگار تره 

منم کارمندی رو خیلی دوس ندارم تا اخر عمر باید بری و درامدت کمه

خب خانه دار هستید منبع درامدتون چیه؟اگر شوهرت نباشه خرج و خورد و خوراک و اینا رو درمیاری به راحتی؟

منبع درامد شوهر😂 اگه نباشه انقدری پس انداز دارم که بتونم ازش درامد کسب کنم 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

مستقل بودن به هر طریقی خوب نیست من قبلاً کار کردم الان نه 

الان بیشتر به خودم زندگیم میرسم 

باشگاه میرم 

مهمونی میرم 

خسته نیستم همیشه 

کتاب میخونم 

الان بیشتر لذت میبرم 

ومن همسرم هرچی داریم نصف نصفه حتی هرچی پول همسرم درمیاره می‌ره رو حساب من چون همسرم ولخرج هست