دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚
دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کوتوله نگیریا بذبخت میشی من الان یک ساله دارم یک سا خورده ایشونه انقدر سر صدا دارن ارزن میپاشن هرچی بگیری نابود میشی
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
کوتوله نگیریا بذبخت میشی من الان یک ساله دارم یک سا خورده ایشونه انقدر سر صدا دارن ارزن میپاشن هرچی ...
گرینچیک چی؟
کلا ببین پرنده های ریز کثیف کاری سر صدا زیاد دارن،هلندی خوبه و ملنگو،ملنگو عاقله زود یادبگیرن نسبت به هلندی و...اکه هزینه ای هلندی بهتره اونم ماده نگیر چون جفت گیری بخواد کنه تخم غز خودش میزاره هی اذیت میشه برای من سفید بود دکتر گفت سفیدا ژنژشون ضعیفه برنج ممنوعه براشون
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
کلا ببین پرنده های ریز کثیف کاری سر صدا زیاد دارن،هلندی خوبه و ملنگو،ملنگو عاقله زود یادبگیرن نسبت ب ...
مرسی عزیزدلم خیر ببینی پس عروس هلندی بگیرم خاکستری؟
مرسی عزیزدلم خیر ببینی پس عروس هلندی بگیرم خاکستری؟
اره ولی باز بپرس ازشون چون من هلندیم ده سال پیش از دست دادم دامپزشک بهم گفت
اره ولی باز بپرس ازشون چون من هلندیم ده سال پیش از دست دادم دامپزشک بهم گفت
مرسی قشنگم