گفتم دارم از درد میمیرم گف چرا! از صب ی پیگیر نشده ببینه چمه من !!!! آنلاینم شده💔 من دوست داشتم مرد زندگیم حداقل تو این شرایطا کنارم باشه 🙃 همه مردا اینطورین؟ اونایی ک این دوران کلی خوراکی میخرن و کنارشونن پس کیان!
تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️
خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ببین مرداد همینن شوهر من اگه ولش کنی زمان مریضی منو میبره ی جایی که اصلا نبینم فقط زمانی که حالم خوب باشه دوسم داره خخخخ
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
نامزدیم ولی فعلا تهران نیست...البته تا حد آشنایی فعلا ی سرس شرایطا شد دست نگه داشتیم برای عقد...
تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️
نامزدیم ولی فعلا تهران نیست...البته تا حد آشنایی فعلا ی سرس شرایطا شد دست نگه داشتیم برای عقد...
همه پسرا همینن
خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.