یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ۱۵۷ هستم میپوشم البته هر عبایی نه پرو میکنم هرکدوم تو تنم قشنگ اومد میخرم ولی بهم میاد کفشامم یکم پاشنه داره
دیگه خوبه بهم میاد
دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت
بخر یه کفش پاشنه دار یا لژ دار هم بپوش ولی من دیدم با این قد هم میپوشن دلچرکین نباش
🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷
عبا رو با چی میپوشین و استایل میکنین؟؟ما با لباس بلوچی میخاستم بدونم جز اون هم میپوشن؟؟
من دانشگاه میپوشم
🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷
میشه بپرسم با چی استایل میکنی؟علاقمند شدم منممم بپوشم قشنگم
با مقنعه و کیف دانشجویی بعضی وقتا کوله ای بعضی وقتا هم دستی
پاییز و زمستون با نیم بوت بهار و تابستون هم با کتونی سفید
بعد من چون خیلی قدم بلنده خیلی به نسبت مانتو های دیگه بهم میشینه
قدم ١٧٥