2777
2789
عنوان

نی نی یار چراباید مردها همه جا باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 51 پست
@niniyar‍ لطفا رسیدگی کنید مراتب را به مسئولان سایت برسونید اینجاسایت اقایان نیست

سلام.حضور آقایون در سایت تا جایی که موجب ایجاد مزاحمت برای کاربر  نشه بلامانع است.

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام.حضور آقایون در سایت تا جایی که موجب ایجاد مزاحمت برای کاربر نشه بلامانع است.

بنده ام گفتم ولی وقتی درتاپیکهای خصوصی بانوان نظرات بیربط میزارن و مدام درخواست دوستی میدن ایا اسمش مزاحمت نیست ؟

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام.حضور آقایون در سایت تا جایی که موجب ایجاد مزاحمت برای کاربر نشه بلامانع است.

ضمنا این اقا در این تاپیک به بنده توهین کرد لطفا تعلیقش کنید 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

بنده ام گفتم ولی وقتی درتاپیکهای خصوصی بانوان نظرات بیربط میزارن و مدام درخواست دوستی میدن ایا اسمش ...

درخواست دوستی ممنوع نیست کاربر مجازه بپذیره یا رد کنه

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

درخواست دوستی ممنوع نیست کاربر مجازه بپذیره یا رد کنه

اینکه به من گفت الان همینجا هیتر نباش خانم نسبتا محترم و گفت احمق چطور؟ اینم اشکالی نداره ؟ 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

اینکه به من گفت الان همینجا هیتر نباش خانم نسبتا محترم و گفت احمق چطور؟ اینم اشکالی نداره ؟

به ایشون رسیدگی شد

نظرات بیربط در تاپیکهای خصوصی بانوان چطور ؟

عرایض بنده رو یک بار دیگه بخونید لطفا.گفتم تا جایی که ایجاد مزاحمت نکنن.

بله خوندم ولی من از جانب اقایان سایت مزاحمت میبینم که تاپیک زدم وگرنه کاربرانی هم هستن که درتاپیکهای بانوان وارد نمیشن و نظر بیمورد نمیزارن . درخواست دوستی دادن هم حتی دربین کاربران خانم بااطلاع قبلی رخ میده و با کمی گفتگو ولی اقایان چیپ سایت بی هیچ دلیلی و باهیچ حرفی درخواست دوستی میدن ؟ ازطرفی مگر اینجاسایت دوست پسریابی است دوست دختریابی است که درخواست دوستی بدن ؟ 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

حقیقتا کاربرهایی قدیمی که ازسالها قبل اینجاهستن این روند براشون ازاردهندست وگرنه ما شعورداریم و میفهمیم اگر مردی کار غیر عقلانی نکنه حضورش منعی نداره

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

حقیقتا کاربرهایی قدیمی که ازسالها قبل اینجاهستن این روند براشون ازاردهندست وگرنه ما شعورداریم و میفه ...

من نظرتون رو به مدیریت میرسونم

محبت میفرمایید

می خواستم دو نمونه از رفتارای کاربرهای آقا رو که تازه مثلا چیز خاصی هم نیست رو نشونتون بدم . تو خصوصی براتون میفرستم

خیلی از ماخانما وقتی تاپیک میزنیم بااین تصور میزنیم که مخاطب ماخانمه ولی بین تاپیک اقایونم میان و اظهارنظر میکنن و گاها بحث تاپیک رو منحرف میکنن . 

تازه اینها موارد خوبش هست 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋