2777
2789

من معلمی رو دوست نداشتم چون برخلاف همه زحمتی که میکشی حقوقش واقعا مناسب نیست

اما بعنوان یه شغل کوتاه مدت تا وقتی دکترامو بگیرم و بعد ازش انصراف بدم تصمیم داشتم وارد این حیطه شغلی بشم

که متاسفانه تا به ما رسید میخوان استخدام ماده ۲۸ رو کلا حذف کنن🤣

فکر کنم از سال آینده قراره این قانون اجرایی بشه 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کاری بود بری و بعد انصراف بدی اینهمه شغل نیمه وقت

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

انصراف از معلمی تقریبا نشدنیه اگه هم بشه باید جریمه بدین اونم خیلی سنگینه

درحال حاضر ۴۰۰ میلیونه 

من هدفم اینه هیئت علمی بشم اگر جذب میشدم استعفا میدادم جریمشو پرداخت میکردم

ولی مشکل من با شانسمه که تا لیسانسمو گرفتم ماده ۲۸ رو برداشتن😂😂

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

فک نکنم بردارن بابا

بخش عظیمی از جامعه فرهنگیان از ماده ۲۸ میاد

خیلی کم از فرهنگیان 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

درضمن نمیتونید هم معلم باشید هم دکترا بگیرید 

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

درحال حاضر ۴۰۰ میلیونه من هدفم اینه هیئت علمی بشم اگر جذب میشدم استعفا میدادم جریمشو پرداخت میکردمول ...

خوبی واقعا؟

جریمه ات بیشتر از پول حقوق چندسالی که کار کردی میشد

چه کاریه

معلمی واقعا بدرد نمیخوره نمیدونم چرا بعضیا اینقدر دنیالشن

خوبی های خودشو داره

مثلا تابستون و تعطیلات بیکارن

دولتیه و نگران این نیستن اینترنت قطع بشه یا بازار نباشه چکار کنن

تایم کاریشون کمه از هشت تا دوازده

به زندگیشون میتونن راحت برسن

بیمه و …داره

درضمن نمیتونید هم معلم باشید هم دکترا بگیرید

میشه هیچ مشکلی نداره که

عمه خودم هم معلمه هم دکترا داره

خیلی از معلما دکترا دارن یا در حال خوندن دکتران

برا اینکه برن دانشگاه باید برن اجازه از آموزش پرورش بگیرن درحالی که بقیه شغل ها مثل پرستاری و کارمندی و.. اجازه نمیخواد

ممکنه موافقت نکنه آموزش پرورش و در ضمن مجبوری غیر حضوری بری چون هر روز تایم دانشگاه صبح تا ظهر مدرسه ای

خوبی واقعا؟جریمه ات بیشتر از پول حقوق چندسالی که کار کردی میشدچه کاریه

نه واقعا بیشتر نمیشد 

بعد من تا دکترا بگیرم حداقل ۸ سال طول میکشه

دوسال ارشد پنج شیش سال دکترا 

دوست نداشتم این مدت بیکار باشم

ماده ۲۸ چی بود؟

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)