2777
2789
عنوان

تا به ما رسید ماده بیست و هشت رو میخوان بردارن😂

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 35 پست
ماده ۲۸ چی بود؟

همون آزمون استخدامی آموزش پرورش برای معلمی 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

میشه هیچ مشکلی نداره کهعمه خودم هم معلمه هم دکترا داره

برا اینکه برن دانشگاه باید برن اجازه از آموزش پرورش بگیرن درحالی که بقیه شغل ها مثل پرستاری و کارمندی و.. اجازه نمیخواد

ممکنه موافقت نکنه آموزش پرورش و در ضمن مجبوری غیر حضوری بری چون هر روز تایم دانشگاه صبح تا ظهر مدرسه ای..

تازگی آموزش پرورش قبول نمیکنه چون اگر تحصیلات معلم بیشتر بشه باید حقوق بیشتری بده و برا همین سخت گیری بیشتری میکنه 

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا اینکه برن دانشگاه باید برن اجازه از آموزش پرورش بگیرن درحالی که بقیه شغل ها مثل پرستاری و کارمند ...

بیشتر اوقات قبول میکنن

کلاسای دکترا و ارشد چون اکثر افراد شاغلند آخر هفته‌ها تشکیل میشه

معجزه کن صبر مرا 
نه واقعا بیشتر نمیشد بعد من تا دکترا بگیرم حداقل ۸ سال طول میکشهدوسال ارشد پنج شیش سال دکترا دوست ند ...

باید نصف حقوقت پس انداز میکردی برا روز انصراف😂😂چه کاری بود واقعا

کارای دیگه انجام بده

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

فک نکنم بردارن بابابخش عظیمی از جامعه فرهنگیان از ماده ۲۸ میادخیلی کم از فرهنگیان

اره اکثرا ماده ۲۸ هستن 

اگه برش دارن با کمبود شدید نیرو مواجه میشن

ولی خب ازشون بعید نیست 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اره اکثرا ماده ۲۸ هستن اگه برش دارن با کمبود شدید نیرو مواجه میشنولی خب ازشون بعید نیست

ن بابا حالاحالاها هست

نگران نباش

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
بیشتر اوقات قبول میکننکلاسای دکترا و ارشد چون اکثر افراد شاغلند آخر هفته‌ها تشکیل میشه

اخر هفته معلم فقط میشه ۵شنبه😂جمعه هم که نمیرن دانشگاه

اکثرا میرن دانشگاه غیر حضوری و آزاد و اینا

چون از مدرسه هم که میان انقدررر خسته میشن حوصله ندارن برن دانشگاه

نه اتفاقا سخت گیری بیشتری میکنه تازگی

چون مدرک معلم بره بالاتر باید حقوق بیشتری بده

مثلا هر رشته ای رو شنیدم قبول نمیکنه ‌و..

باید نصف حقوقت پس انداز میکردی برا روز انصراف😂😂چه کاری بود واقعاکارای دیگه انجام بده

مشکلم پول انصرافش نیست دوست داشتم مفید واقع بشم این سالها و صرفا دانشجو نباشم 😕

کارای‌دیگه که مرتبط با رشته ام باشه اداریا به دردم نمیخوره

مثلا بهزیستی و نیرو انتظامی و دادگاه خانواده و…

یا اینکه صبر کنم بعد ارشد مطب بزنم

میشه چرانشهفقط باید رشته مرتبط با اموزش پرورش بخونی

برا اینکه برن دانشگاه باید برن اجازه از آموزش پرورش بگیرن درحالی که بقیه شغل ها مثل پرستاری و کارمندی و.. اجازه نمیخواد

ممکنه موافقت نکنه آموزش پرورش و در ضمن مجبوری غیر حضوری بری چون هر روز تایم دانشگاه صبح تا ظهر مدرسه ای..

تازگی آموزش پرورش قبول نمیکنه چون اگر تحصیلات معلم بیشتر بشه باید حقوق بیشتری بده و برا همین سخت گیری بیشتری میکنه 

ن بابا حالاحالاها هستنگران نباش

امیدوارم

بیشتر داشتم به شانسم فکر میکردم که تا من دارم مدرکمو میگیرم دارن برش میدارن😂مصداق بارز این ضرب المثل که برم لب چشمه چشمه خشک میشه منم😂😂😂😂

مشکلم پول انصرافش نیست دوست داشتم مفید واقع بشم این سالها و صرفا دانشجو نباشم 😕کارای‌دیگه که مرتبط ...

میدونستی اگر استخدام بشی علاوه بر اجازه آموزش پرورش که باید بگیری برا ادامه تحصیل

هر رشته ای هم نمیتونی بخونیااا 

هر رشته ای اجازه نمیدن

فقط رشته مرتبط با آموزش پرورش

اینا رم در نظر بگیرید

اخر هفته معلم فقط میشه ۵شنبه😂جمعه هم که نمیرن دانشگاهاکثرا میرن دانشگاه غیر حضوری و آزاد و ایناچون ...

عزیزم تعداد واحدهای دکترا خیلی کمه و بیشتر چهارشنبه پنج شنبه برنامه رو میبندن جمعه هم خیلی از دانشگاه‌ها بازن

و تعداد دانشجویان کمتر از ۵ نفره و استادا درک میکنن دانشجو رو 

معجزه کن صبر مرا 
عزیزم تعداد واحدهای دکترا خیلی کمه و بیشتر چهارشنبه پنج شنبه برنامه رو میبندن جمعه هم خیلی از دانشگا ...

ازاد بله

دولتی ولی اینطور نیست اتفاقا درک نمی کنن و سخت گیری بیشتر

میدونستی اگر استخدام بشی علاوه بر اجازه آموزش پرورش که باید بگیری برا ادامه تحصیلهر رشته ای هم نمیتو ...

رشته ام مرتبطه روانشناسی میخونم قصدمم ادامه همین رشته بود

همین شهر خودمونم میخوندم مشکلی از این نظر نداشتم برای مرخصی و این چیزا