2777
2789

این مشکل یکی از عزیزان بود که خواستم اینجا هم عنوان کنم تا اگه بازم کسی این مشکل رو داره، تا حدودی برطرف بشه.

من، حمیدرضا یافتیان، مربی رهایی ازروابط سمی و بنیانگذار هیپنوتیزم ارتباطی هستم و می خوام یه راهکار فوری نشون بدم.

ایشان گفتند:

همسرم نه تنها برایم هزینه نمیکنه، بلکه کمترین محبتی هم نشون نمیده... احساس میکنم نامرئی ام!

چرا این اتفاق میافته؟
۱. ممکنه همسرتون درگیر استرس مالی باشه (بدون اینکه به شما بگه)  
۲. شاید الگوی غلطی از پدرش یاد گرفته (مثلاً مردها نباید احساساتشون رو نشون بدن)  
۳. یا احتمالاً ارتباط عاطفی بین شما کم رنگ شده  

شما باید چیکار کنید:
 1- درخواست غیرمستقیم مثلا:
_"عزیزم، دیروز وقتی بدون دلیل برام گل خریدی، خیلی خوشحال شدم.
(اینکار ذهن همسر رو به سمت رفتارهای مثبت هدایت میکنه)  

2- هر بار که خودش پیشنهاد خرج کردن داد، با یک نوازش یا تشکر ویژه پاسخ دهید  
- اینکار به صورت ناخودآگاه همسر رو شرطی می کنه به تکرار برای لذت بیشتر

3- هر روز ۳ ثانیه دستش را بگیرید و بگویید: دوستت دارم
- این شروع کوچیک، به مرور دیوارهای عاطفی را میشکنه و اصطلاحا یخ ش  رو آب می کنه

این  اشتباهات رو نکنید:
- مقایسه کردن (پسرخاله‌م همیشه برا زنش...)  
- التماس کردن (لطفاً یه کم به فکر من باش)  
- تهدید (اگه اینطوریه پس منم.)  

امیدوارم این چند خط مفید واقع بشه

فقط باید مثل هر کار دیگه مثل آشپزی یا رانندگی یا آموزش زبان جدید، تمرین و تمرین و تمرین کنید تا همه چیز عادی به نظر بیاد

همه اینکارا رو کردم بدون هیچ نتیجه ایالانم یه قرون نمیده اومدم سرکار کمکش منتم میذاره😑

دوست عزیز، 

این مطلب یه چیز کلی هستش ولی در هر رابطه باید موضوعات دیگه ای هم بررسی بشه.

مثلا:

شاید مشکل از عمق رابطه ست

یا مشکل اختلال شخصیت

یا درگیری بیش از حد

یا بد جا افتادن رابطه

یا شکست عاطفی ایشان

یا عدم احساس مسئولیت

یا ذهنشون جای دیگه درگیره

یا ...

باید خصوصی بررسی بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه به راحتی یه ادم رو عوض کرد و تغییر داد

مردی که اینجوریه معمولا توی همچین خانواده ای بزرگ شده

و با گرفتن دست و‌دوست دارم هم عوض نمیشه 

صرفا زن بیچاره اعصاب و عمرش رو تلف میکنه آخر سر هم هیچ

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

نمیشه به راحتی یه ادم رو عوض کرد و تغییر دادمردی که اینجوریه معمولا توی همچین خانواده ای بزرگ شدهو ب ...

دقیقا درست فرمودید

و مشخصه تجربه خوبی دارید

بله نمیشه 

ولی گاهی بعضی کارها میتونه فعلا مثل یه مسکن درد رو کم کنه تا راهکار اصلی پیاده سازی بشه.

ولی در کل فرمایش شما رو تایید می کنم

اگه رابطه سمی شده باشه،  باید فورا کاری براش کرد تا عزت نفس از بین نره.

دقیقا درست فرمودیدو مشخصه تجربه خوبی داریدبله نمیشه ولی گاهی بعضی کارها میتونه فعلا مثل یه مسکن درد ...

نه تجربه ندارم مجردم اما رشته ام روانشناسیه

بله ادم تا یه حدی بهتره بجنگه بیشتر از اون خودش رو فراموش میکنه و یادش میره خودش هم انسانه و حق زندگی داره صرفا کل فکر و ذکرش میشه تغییر طرف مقابل و نقش بازی کردن برای بدست آوردن چیزایی که حقشه

من فکر می‌کنم بهتره ادم مثلا یکسال نه نهایتا دوسال بجنگه و تمام تلاششو بکنه بعد از اون اگر درست نشد خودشو جمع کنه و بره دنبال زندگیش شاید یکیو بدست آورد که بدون این همه جنگیدن و تلاش بیهوده درکش کرد و زندگی خوبی براش ساخت 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

دوست عزیز، این مطلب یه چیز کلی هستش ولی در هر رابطه باید موضوعات دیگه ای هم بررسی بشه.مثلا:شاید مشکل ...

خسیسه میخواد همه درامدشو بذاره واسه سرمایه

Catch me if you can, Mr Holmes👨‍❤️‍💋‍👨🙂‍↔️
خسیسه میخواد همه درامدشو بذاره واسه سرمایه

خساست می تونه در ناخودآگاه مربوط به برنامه ریزی اشتباه از دوران کودکی باشه.

یا ترس از فقر

یا پایین بودن اعتماد به نفس

یا تجربه شکست های مالی خانواده ( افرادی که تحت سلطه بوده)

یا عدم آشنایی با اصول سرمایه گذاری

یا ...

خساست حتی می تونه یک نوع اختلال شخصیت باشه یا بی علاقه بودن به همراهان و اعضای خانواده

برای پی بردن به هر کدوم از اونا راههایی وجود داره

خساست می تونه در ناخودآگاه مربوط به برنامه ریزی اشتباه از دوران کودکی باشه.یا ترس از فقریا پایین بود ...

به نظرم ترس از فقره

خونوادش اینطور نیستن

باید چیکار کرد؟

Catch me if you can, Mr Holmes👨‍❤️‍💋‍👨🙂‍↔️
نه تجربه ندارم مجردم اما رشته ام روانشناسیهبله ادم تا یه حدی بهتره بجنگه بیشتر از اون خودش رو فراموش ...

باعث افتخاره که از یک تحصیلکرده و متخصص روانشناسی آگاهی کسب می کنم.

بله دقیقا

رابطه سمی، آروم آروم زندگی کسی رو که درگیرش شده از بین میبره.

ولی چون هیچ زن و شوهری دلشون نمی خواد زندگیشون به سادگی و به راحتی پاشیده بشه( چون با هزار آرزو با هم ازدواج کردند) بنابراین همیشه باید تلاش کرد تا رابطه به حالت سالم و لذتبخش برگرده.

اما اگه یکی از طرفین یا هر دو، تمایلی نشون ندند، در نهایت مثل عضوی از بدن که درگیر سرطان شده و برش میدارند، باید به فکر قطع رابطه بود تا عزت نفس و شخصیت اون کسی که در دام افتاده بیشتر از اون حد از بین نره.

زندگی می تونه در جای دیگه و با شخص دیگه ای، دوباره شکوفا بشه

به نظرم ترس از فقرهخونوادش اینطور نیستنباید چیکار کرد؟

چون شما با ایشان هستید حتما احساس کردید ترس از فقر هستش اما برای من:

قطعا ندیده و نشناخته و صحبت نکرده با ایشون، نمی تونم بگم قطعا ترس از فقره.

اما اگه بخوام حرف شما رو تایید کنم و بنا رو بر همین نتیجه گیری شما بذارم، بازم باید با ایشون صحبت کنم تا متوجه بشم ریشه مشکل در کجاست.

یکی از راههایی که من کار می کنم، استفاده از هیپنوتیزم هستش که به درون ناخودآگاه ایشون نفوذ کنم و نشونه هایی بدست بیارم.

ولی شما باید چیکار کنید:

آخر کار فقیر شدنه

و ایشون نگرانه این موضوعه چون باید هم اعتبار خودشون و هم امنیت و رفاه شما رو تامین کنه.

پس شما گاهی در آرامش، آخر کار رو به ایشون نشون بدید و به ایشون اطمینان بدید که هر چقدر هم فقر بشید، باز هم در کنار هم هستید و می تونید دوباره از صفر شروع کنید.

باید هر طور میدونید، خیال ایشون رو از بابت خودتون و اعضای تحت تکفل ایشون راحت کنید که تحت هر شرایطی با هم هستید، همدیگر رو دوست دارید و برای هم ارزش قائلید.

بعد شروع کنید به نشان دادن حس همکاری خودتان با ایشان و بخواهید که قسمتی از امور مالی رو به شما بسپارند تا شما هم یاد بگیرید و باری از دوش ایشون بردارید.

گاهی که در آرامش هستید، از ایشون بخواهید کمی از دوران بچگی خودش صحبت کند. و با جس کنجکاوی و هیجان گوش کنید و مدام تشویق کنید که بیشتر و واضح تر به یاد بیارند و تعریف کنند.

این کار رو مثل یک تفریح و بازی درنظر بگیرید تا کم کم ببینید مشکل ترس از کجا شروع شده.