2777
2789

من نظر خودمو میگم و به نظرات هم احترام میذارم:

مثلا دقت کردین درس زبان عربی و انگلیسی!

اگه زبانکده نریم یا مثلا خودخوان و با فیلم و پادکست یاد نگیریم به هیچ وجه نمیشه صرفا با آموزش زبان تو مدرسه صرفا در حد یه مکالمه ساده هم با یه خارجی توانمند باشیم!

پس ای کاش آموزش مثلا این دو تا درس مکالمه محور بود!(کاربردی تر)

یا مثلا چرا کسی تو مدرسه بهمون یاد نمیده چک چیه؟ سفته چیه؟ بانک میریم چجوری حساب باز کنیم؟اداره میریم چکار کنیم؟سفارت خونه میریم چکار کنیم؟تنهایی چجوری بریم سفر و بلیط و هتلمون رزرو کنیم؟ فرودگاه رفتن چه شکلیه؟(همه که تجربه پرواز ندارن مخصوصا الان با این قیمتا😅)؟ فرق پرواز داخلی و خارجی؟

شما نظرتون چیه بچه ها؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا اشکال داره عزیزم😂از پایه باید همچیو خراب کنن از نو بسازن بنظرم😂😂

از ساختمون مدارس گرفته تا کتاب های بیخود و معلم های ناتوان و..

ورود افغانی ها تو مدارس و....

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

میخواستم اتفاقا بگم زبان عربی و انگیلیسی که باید تو مدرسه اموزش دید مخصوصا عربی قران 😕 بجای اون به بچه خیلی چیزای دیگه میتونن یاد بدن مثلا چطور از خودشون مراقبت کنن یا اگه خدایی نکرده مورد تجاوز قرار گرفتن چطور برخورد کنن یا راه رسم زندگی رو 😶

بنظر منم کتاب دینی ی کتاب کاملا اضافه استربط دادن هر محتوای علمی و غیر علمی به دین توی مدارس کاملا ا ...

در مورد کتاب دینی مباحثه و پرسش و پاسخ رو بهتر می‌پسندم تا تحمیل حفظیاتی که متاسفانه هیچ درکی ازش ایجاد نمیشه در ذهن کسانی که به هر دلیلی متدین نیستن👌

پسرم کلاس نهمه بدون کلاس رفتن  ریاضی۲۰ علوم ۲۰ زبان ۲۰ شد 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

منم با نظر شما موافقم 

و اینکه چرا در دوران تحصیل به بچه ها قدرت نه گفتن، کنترل خشم، دوری از رفتارهای پرخطر و اعتیاد یاد نمی دن 

بچه ها 12 سال درس می خونن، زبان شون صفر 

بقیه درسها رو هم باید کلاس کنکور بره کلی هزینه تا دانشگاه بره 

هیچ مهارتی در طول 12 سال یاد نمی گیره 

این فاجعه است 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave