2777
2789
عنوان

دارم به جدایی فکر میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 41 پست
میدونم، من اعتقاد دارم ادما به سختی تغییر میکنن، من باید خودم تصمیم بگیرم با این اخلاقش کنار میتونم ...

اره دقیقا ، بچگی بدی همسرتون داشته؟

از من مشکلش ریشه ایی هس 

تو بچگی ب قول خودش خیلی کودک ازاری میشده

امید داشتم به تغییرش، چون هربار بعد دعوا پشیمون میشد و میگفت تغییر میکنم و الان میبینم داره بدتر میش ...

امید فرصت یک بار دوبار نه بیشتر بدون هیچ اقداماتی 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونم بپرسم از شوهر اولتون چرا جدا شدین؟

بله ، اونم سر کار نمیرفت و دست بزن داشت حالت جنون بهش دست میداد 

کلا نمیدونم چرا شانس من اینطوره

شاید الان پیش خودتون فکر کنید خودمم مشکل دارم 

ولی بخدا همه میدونن من ادم ارومی هستم 

حتی خیلیاشون میگن تو ک آرومی چرا شوهرت اینطوره

چون خیلی واکنش زیبایی نشون داد اینو میگی؟! یعنی شما با کسی که اخلاقش بده این رفتارو میکنی؟ حتی اگه م ...

پدرم دقیقا همین طوریه

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

اره پدرش هم عصبی بود و گویا مادرشون‌رو میرد

دقیقا مثل همسر من ...

تازه هم پدرش مادرشو میزد 

هم برادراش همسر منو میزدن

کلا ب قول خودش محبت و عشقی تو خونشون نبوده ...

وقتی میبینه من اقواممو دوست دارم یا داداشمو 

براش عجیب و غیر منطقیه

درسته، میترسیدم از جدایی

این اشتباه ک خیلی خانما دارن آسیب هست به زوز نمونین به زتدگی ک تعلق ندارین رهایی بدین آرامش برسین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

شما تجربه ی جدایی داشتین؟

هرمشکل حقوقی  در روند پروسه دادخواست پرونده تون ایجاب شده یا میخواستین اقدام پرونده ای دادخواست کنین بهم اطلاع بدین کمک راهنمایی تون دارم