سلام، ۵ ساله ازدواج کردم و یه نوزاد ۱۰ ماهه دارم، شوهرم زود ناراحت میشه و وقتی عصبانی میشه فحاشی میکنه و گاهی وسیله پرت میکنه
دیشب سر مساله ی بی اهمیت نزدیک بود جونمون رو بگیره، درحال رانندگی عصبانی شد و یهو وسط جاده ترمز زد و بعد که راه افتاد با سرعت بریدگی رو پیچید، درحالی که بچم تو بغلم جلو نشسته بود، گفتم خطرناکه بچه اسیب میبینه گفت تو فقط بمیر، اینو چند بار گفت و منو برد خونه مادرم پیاده کرد
امید داشتم به تغییرش، چون هربار بعد دعوا پشیمون میشد و میگفت تغییر میکنم و الان میبینم داره بدتر میش ...
امید فرصت یک بار دوبار نه بیشتر بدون هیچ اقداماتی
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
چون خیلی واکنش زیبایی نشون داد اینو میگی؟! یعنی شما با کسی که اخلاقش بده این رفتارو میکنی؟ حتی اگه م ...
پدرم دقیقا همین طوریه
بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚
این اشتباه ک خیلی خانما دارن آسیب هست به زوز نمونین به زتدگی ک تعلق ندارین رهایی بدین آرامش برسین
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
هرمشکل حقوقی در روند پروسه دادخواست پرونده تون ایجاب شده یا میخواستین اقدام پرونده ای دادخواست کنین بهم اطلاع بدین کمک راهنمایی تون دارم