2777
2789
عنوان

دارم به جدایی فکر میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 41 پست
اگه میتونی ببرش پیش روانپزشک، واسه کنترل خشم دارو میده

هربار که بعد یه دعوای بزرگ آشتی میکنیم و میگم باید بریم پیش مشاور اولش میگه باشه بعد بی خیال میشه، روان پزشک رو فکر نکنم قبول کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عصبانیت واقعا بخاطر تربیت های بد بچگیه بخاطر پدر یا مادر عصبی.سعی کن درمانش کنی و زیاد عصبیش نکنی.در ...

درجا جدا نشدم، ۵ سال گذشته و بارها بخشیدم و باهاش صحبت کردم و هربار پشیمون شد و عذرخواهی کرد ولی باز تکرار کرد

هربار که بعد یه دعوای بزرگ آشتی میکنیم و میگم باید بریم پیش مشاور اولش میگه باشه بعد بی خیال میشه، ر ...

باید تهدید جدی کنی که حتما بره روانپزشک و روان شناس وگرنه زندگی خودت و بچت ......

نمیدونم چرا بعد از زایمان اخلاقشون فرق میکنه انگاری اونا زایمان کردن ،، از منم مثل شماست زود عصبی می ...

به خاطر بعد زایمان نیس، برای اینه که هربار میبینه که میبخشم و جدا نمیشم پرروتر میشه و خیالشون راحته که همیشه هستیم

دلم میسوزه برای اینجور آدمها

خودشون اذیت نمیشن ، اطرافیان رو اذیت میکنن ...

همسر من به همه حالت تهاجمی داره فوری میخاد دعوا کنه 

یا تو ذهنش خیال بافی میکنه 

مثلا میگ تو فلان رفتارو کردی منظورت بد بود خاستی منو کوچیک کنی بعد میزنه فحش میده ...

در صورتی ک من هاج و واج نگاهش میکنم اصلا هنگ میکنم از طرز فکرش چون اصلااا من اون منظوررو نداشتم ...

از اینکه همیشه باید تو‌رفتارم محتاط باشم ک به اقا بر نخوره یا دعوا نکنه 

واقعااا خستم 

همیشه ی استرس دارم ک حالا عصبانی نشه فلان رفتار رو کردم 💔

به خاطر بعد زایمان نیس، برای اینه که هربار میبینه که میبخشم و جدا نمیشم پرروتر میشه و خیالشون راحته ...

اگ‌شرایطش رو داری تهدیدش کن 

ولی من ی بار اینکارو کردم و حتی قهر رفتم ولی ی مدت خوب شد باز همونطور 

دوبار قهر رفتم تا پا طلاق 

اما فقط ی ماه بعدش خوب بود

خودشون اذیت نمیشن ، اطرافیان رو اذیت میکنن ...همسر من به همه حالت تهاجمی داره فوری میخاد دعوا کنه یا ...

دقیقا عین من، شما هم بچه دارین؟ برخلاف نظر بقیه که میگن به خاطر بچه کوتاه بیا اتفاقا فکر میکنم به خاطر بچه باید جدا شم تا شاهد دعواهامون و فحش و داد و بیدادش نباشه

اگ‌شرایطش رو داری تهدیدش کن ولی من ی بار اینکارو کردم و حتی قهر رفتم ولی ی مدت خوب شد باز همونطور دو ...

میدونم، من اعتقاد دارم ادما به سختی تغییر میکنن، من باید خودم تصمیم بگیرم با این اخلاقش کنار میتونم بیام یا نه

مقصر خودتون بودین گذشت های الکی داشتین با دادوبیداد وقهرخالی یک سریع صداش برد بالا تا برسه به دست در ...

امید داشتم به تغییرش، چون هربار بعد دعوا پشیمون میشد و میگفت تغییر میکنم و الان میبینم داره بدتر میشه

دقیقا عین من، شما هم بچه دارین؟ برخلاف نظر بقیه که میگن به خاطر بچه کوتاه بیا اتفاقا فکر میکنم به خا ...

بله یه نوزاد شش ماهه ...

خب اگ شرایطش باشه ک جدایی بهتره 

ولی من شرایطشو ندارم ازدواج دوممه اوضاع خانواده خودمم اصلا خوب نیست در نتیجه مجبورم کنار بیام و سعی کنم دعوا نشه به خاطر بچم

حتما اخلاقت بده اینجوری کرده

چون خیلی واکنش زیبایی نشون داد اینو میگی؟! یعنی شما با کسی که اخلاقش بده این رفتارو میکنی؟ حتی اگه مقصر باشم که نیستم این رفتار هیچ توجیحی نداره