2777
2789
عنوان

همسرم گفت بعد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 4448 بازدید | 117 پست
دوست بودیم میخواستم دوستی بهم بزنم اما ترس از ابرو نزاشت الانم مثل سگ پشیمونم

ببین خونه تون و بدین اجاره برین ی جای ارزونتر کرایه کنید تا ی مدت قرضاش سبک‌تر بشه .بعد برید خونه خودتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من ب تو نصیحت همسفره خانواده شوهرت نشووووو

از منی که سه سال با اینا زندگی میکنم 

ب یه خونه اجاره ای راضیم حتی یه چادر تو بیابون 

یه لقمه غذا میخوری از هفت جات در میارن

میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️
چقد زود نسخشونو پیجیدی

وآقا شما با همچین آدمی میتونی زندگی کنی؟؟

من بدشونو نگفتم یه چیز واقعیته وقتی اول کار تو نامزدی میگه من خرج نمیدم یعنی بی عرضس همیشه باید سربار خانواده ها باشن 

خرج خورد و خوراک حداقل باید بده بقیه خرجا مهم نیس

من خودم پول پرست نیستم و پابه پای همسرم کار میکنم ولی مردی ک نتونه واسه خونش خرید کنه رو هیچکس نمیخواد منم بدم میاد این جور مردا مفت خورن

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

ببین خونه تون و بدین اجاره برین ی جای ارزونتر کرایه کنید تا ی مدت قرضاش سبک‌تر بشه .بعد برید خونه خو ...

خونمون تو حیاطه پدرش نمیزاره اجاره بدیم بعد میدونی بهم میگ مطیع مامانم باش تا بمونیم اینجا انگار بردم

اره راضیش میکنم برم کارگری حاصرم از گشنگی بمیرم همسفره اونا نشم پدرش جوری چشم قوره میریاااا چشم دیدن ...

خیلی بده انشالله که درست میشه 

ولی عزیزم خودتو حیف نکن 

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

وآقا شما با همچین آدمی میتونی زندگی کنی؟؟من بدشونو نگفتم یه چیز واقعیته وقتی اول کار تو نامزدی میگه ...

اره ادم نون خشک بخوره بهتر از چله کباب بقیس بعد گفتپ تو اگه اومدی یک هفته خونیه بابامینا موندی منم میام خونه مامانت هیچی نگف

از من ب تو نصیحت همسفره خانواده شوهرت نشووووواز منی که سه سال با اینا زندگی میکنم ب یه خونه اجاره ای ...

دقیقا منم همین و گفتم .من هم سفره شون نبودم اما تو ساختمون بودیم پدرم در اومد .بعد 17سال با 4تا بچه رفتم مستأجری